Už tretí týždeň "bojujem" zo všami. Kúpila som už 3 druhy šamponov a 1 spray. Nie a nie sa ich zbaviť. Mám dlhé vlasy a nerada by som ich ostrihala. Prosím poraďte ako mám ďalej postupovať. Vďaka.
Vši v dlhých vlasoch
No baby,ja sa ich zbavit nemôzem,kam
sa pozrem tam vsa alebo hnida.....mnooo....:o)....a vlastne,
vsi su najhorsim nepriatelom cloveka.
To si myslim ja!
Caute.Treba vsetko z hlavy vybrat.Mne mama zasa dnes aj vcera vecer vyberala hnidy dokopy asi 5 hodin ak nie viac...Mala som ich tam fakt dost...Uz by som ich nemala mat a ak nahodou hej, mali by byt mrtve ale clovek nikdy nevie...Este si budem vlasy pozerat aspon mesiac aby sa nahodou zasa nerozmnozili.Fakt je to neprijemna vec.Ahojte
Ludkovia pomoc, nikdy v zivote som nemala vsi, uz dlhsie ma svrbela hlava, no myslela som si ze mam len suchu pokozku a lupiny.No dnes rano ked som si umyla vlasy mi pri umyvani nieco vypadlo a som sa blisie pozrela a zistila,že je to nejaky živočích.Strašne som sa zľakla, hned som prezrela uterak a nasla dalsie tri.Bojim sa, neviem ako proti tomu bojovat a či mam chodit do skoly, nechcem aby ich odo mna chytili dalsi:-(a nechcem aby vedeli ze ich mam.chodim uz na strednu skolu, tak je to dost blbe, hygienu stale perfektne dodrziavam a aj vlasky si umyvam a teraz toto..poradte mi, prosiiiiim.
ludia,nie je to len u nas co sa vsi rozsiruju ale aj kamoska prisla z nemecka navsivavena. vraj tam mali deti kde robi operku vsi a dostali ich v skole.a brat mi volal z anglicka ked sme o tom debatili ze aj tam jeho decka dostali vsi v skole. no nie su tie hovada male premnozene vsade? sampon ti poradia v lekarni alebo aj v drogiske
No tak difusil mi vsi zabil ale hnidy stale pukali...Dala som si vcera parasidose a hnidy skapali, ale nie vsetky, tak som si ho dala aj dnes a dost dlho som ho mala...Dufam, ze to uz vsetko pokapalo.mama mi hnidy vyberala dokopy asi 6 hodin a zajtra bude zase....no uvidim...Ostrihat sa ziadnu cenu nechcem, moje vlasky su dlhe a huste, nikdy som ich nemala kratke:( mam ich rada, chudiatka moje:(A umyvala som si ich 2 az 3x do tyzdna, aj masky som si davala...Nechapem, ako sa mi tie hovada dostali na vlasky:( Kupim si aj sampon pre psy.Aj keby tie hnidy skapali....preventivne...
Caute.Mam na hlave ten Difusil.Uz ma dlho svrbela hlava, ale to , ze mam vsi ma ani nenapadlo.Ak mi ten spray nezaberie tak neviem:( skusim aj ocot, zajtra kupim sampon pre psy, budem zhanat co najviac pripravkov, o ktorych tu pisete.Dufam, ze to pomoze:( no uvidim....Nechcem mat tu haved na hlave!!
myslim ze mam vsi uz dlhsiu dobu ma skrabe hlava prehodila som si postelnu bielizen , pizamo veci skratka vsetko...umyla som si hlavu samponom proti vsiam ktory nezaberal ale neska som si ho na hlavu dala polku flasky...a nehala dlho posobit...uz ma nesvrbi hlava citim s ataka cista len neviem do kedy mi to vydrzi..esce som si nikdy nenasla v hlave vsu a terazm mam hlavu uplne cistu ani ,,lupiny´´uz nemam ani nic uplne ciste...len s amodlim aby to vydrzalo...a ked ne tak si umyjem hlavu ze samponom na psov a potom s octom a olivoovym zabalom to uz mus pomoct ved to tu sami pisete...drzte mi palceky
ah jaj uz asi.....tri mesiace mam vsi....strasne ma to stve..tez uz som vyskusala vsetko mozne...az som sa docitala o octe...taky je taky blby napad!! ale ucinny..ale ta procedura.....skoro som sa zadusila ked som si ho liala na vlasy ..fuha a potom to stipalo svrbelo a ja som nic nemohla robit lebo som to mala prikryte igelitkou... XD smiesne,krute ale te svine male zmiznu
mno ete stale mam asik vši :-/joj štve ma to lebo uš ich mam dost dlho vyčesavam vlasy kazdy den a nic ine mi na hrebeni nezostava ako take male gulicky biele čo vyzeraju ako lupiny a mam to po celej hlafke :-/. A inak vedeli ste že nejake druhy vši kladu vajčka čize hnidy pod kožou . a že vši sa neutopia a že vedia skakat no ani ja som tomu necela uverit ale je to tak čitala som v jednom časoise kde to vravela nejaka doktorka a že vraj najlepsie zabera na vši ŠAMPON pre PSOCH moja mamka mi to ce dat na hlavu ale ja to odmietam v žiadnom pripade si to na hlavu necem dat ale na druhej strane sa chcem zbavit tych potvor :(čo teraz ?