Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

lindicka66

No baby,ja sa ich zbavit nemôzem,kam
sa pozrem tam vsa alebo hnida.....mnooo....:o)....a vlastne,
vsi su najhorsim nepriatelom cloveka.
To si myslim ja!

miska

Caute.Treba vsetko z hlavy vybrat.Mne mama zasa dnes aj vcera vecer vyberala hnidy dokopy asi 5 hodin ak nie viac...Mala som ich tam fakt dost...Uz by som ich nemala mat a ak nahodou hej, mali by byt mrtve ale clovek nikdy nevie...Este si budem vlasy pozerat aspon mesiac aby sa nahodou zasa nerozmnozili.Fakt je to neprijemna vec.Ahojte

maajka

Ludkovia pomoc, nikdy v zivote som nemala vsi, uz dlhsie ma svrbela hlava, no myslela som si ze mam len suchu pokozku a lupiny.No dnes rano ked som si umyla vlasy mi pri umyvani nieco vypadlo a som sa blisie pozrela a zistila,že je to nejaky živočích.Strašne som sa zľakla, hned som prezrela uterak a nasla dalsie tri.Bojim sa, neviem ako proti tomu bojovat a či mam chodit do skoly, nechcem aby ich odo mna chytili dalsi:-(a nechcem aby vedeli ze ich mam.chodim uz na strednu skolu, tak je to dost blbe, hygienu stale perfektne dodrziavam a aj vlasky si umyvam a teraz toto..poradte mi, prosiiiiim.

tabletka

ludia,nie je to len u nas co sa vsi rozsiruju ale aj kamoska prisla z nemecka navsivavena. vraj tam mali deti kde robi operku vsi a dostali ich v skole.a brat mi volal z anglicka ked sme o tom debatili ze aj tam jeho decka dostali vsi v skole. no nie su tie hovada male premnozene vsade? sampon ti poradia v lekarni alebo aj v drogiske

miska

No tak difusil mi vsi zabil ale hnidy stale pukali...Dala som si vcera parasidose a hnidy skapali, ale nie vsetky, tak som si ho dala aj dnes a dost dlho som ho mala...Dufam, ze to uz vsetko pokapalo.mama mi hnidy vyberala dokopy asi 6 hodin a zajtra bude zase....no uvidim...Ostrihat sa ziadnu cenu nechcem, moje vlasky su dlhe a huste, nikdy som ich nemala kratke:( mam ich rada, chudiatka moje:(A umyvala som si ich 2 az 3x do tyzdna, aj masky som si davala...Nechapem, ako sa mi tie hovada dostali na vlasky:( Kupim si aj sampon pre psy.Aj keby tie hnidy skapali....preventivne...

miska

Caute.Mam na hlave ten Difusil.Uz ma dlho svrbela hlava, ale to , ze mam vsi ma ani nenapadlo.Ak mi ten spray nezaberie tak neviem:( skusim aj ocot, zajtra kupim sampon pre psy, budem zhanat co najviac pripravkov, o ktorych tu pisete.Dufam, ze to pomoze:( no uvidim....Nechcem mat tu haved na hlave!!

magdalénka

Vši sú našim rodinným nepriateľom už niekoľko mesiacov. Bola som v Bratislave a v lekárni mi doporučili absolútnu novinku, výrobok VŠIVEN od Dr. Muler. Je tam hrebeň, balzám a šampón za 240 Sk. Uvidíme ráno.

miri

myslim ze mam vsi uz dlhsiu dobu ma skrabe hlava prehodila som si postelnu bielizen , pizamo veci skratka vsetko...umyla som si hlavu samponom proti vsiam ktory nezaberal ale neska som si ho na hlavu dala polku flasky...a nehala dlho posobit...uz ma nesvrbi hlava citim s ataka cista len neviem do kedy mi to vydrzi..esce som si nikdy nenasla v hlave vsu a terazm mam hlavu uplne cistu ani ,,lupiny´´uz nemam ani nic uplne ciste...len s amodlim aby to vydrzalo...a ked ne tak si umyjem hlavu ze samponom na psov a potom s octom a olivoovym zabalom to uz mus pomoct ved to tu sami pisete...drzte mi palceky

:/

ah jaj uz asi.....tri mesiace mam vsi....strasne ma to stve..tez uz som vyskusala vsetko mozne...az som sa docitala o octe...taky je taky blby napad!! ale ucinny..ale ta procedura.....skoro som sa zadusila ked som si ho liala na vlasy ..fuha a potom to stipalo svrbelo a ja som nic nemohla robit lebo som to mala prikryte igelitkou... XD smiesne,krute ale te svine male zmiznu

enyja

mno ete stale mam asik vši :-/joj štve ma to lebo uš ich mam dost dlho vyčesavam vlasy kazdy den a nic ine mi na hrebeni nezostava ako take male gulicky biele čo vyzeraju ako lupiny a mam to po celej hlafke :-/. A inak vedeli ste že nejake druhy vši kladu vajčka čize hnidy pod kožou . a že vši sa neutopia a že vedia skakat no ani ja som tomu necela uverit ale je to tak čitala som v jednom časoise kde to vravela nejaka doktorka a že vraj najlepsie zabera na vši ŠAMPON pre PSOCH moja mamka mi to ce dat na hlavu ale ja to odmietam v žiadnom pripade si to na hlavu necem dat ale na druhej strane sa chcem zbavit tych potvor :(čo teraz ?

Najčítanejšie články