Vši v dlhých vlasoch

Súvisiaci obsah

vsa

U nás v škole sa tiež objavili vši, učiteľka hovorila, že najlepšie na ne je šampón na psov a mačky... Ja by som si to na hlavu nedala, ale keď vam nič nepomáha tak to skúste... dúfam, že sa vám nestane nič s vlasmi

..........

hmm, cajovnik moc nepomaha.pracujem v lekarni v Anglicku a najlepsi co mi potvrdili mnohe mamicky /a videla som ho aj na Slovensku/je HEDRIN.neobsahuje ziadne pesticidy.treba ho aplikovat na cele vlasy,teda celu dlzku, 50 ml je na vlasy po plecia.treba aplikovat na suche vlasy, kedze na vlhke by ste ho zriedili./tie co obsahuju pesticidy staci len po gumku, ak mate dlhe vlasy/,hedrin treba ho nechat cez noc.liecbu opakovat o tyzden.to je dolezite.ziaden pripravok vam totiz nezabije vsetky vajicka.a tie o 7 -10 dni sa liahnu na mlade vsi.a kolobeh zacina.ja by som odporucala aj treti krat o dalsi tyzden lebo tento hedrin neobsahuje pesticidy.dolezite je aj dobre vlasy vycestat, napr.aplikovat kondicioner.je dolezite ze pouzijete jemnozuby hreben, aby zachytil vsu, a vajicko.najplepsie specialne na tento ucel a kovove, tie vydrzia dlhie a zuby sa nezvyknu roztahovat alebo strbit.

zuzka jur

na vsi najlepsie zabera olej z (tea three) cajovnika,pridat do samponu,nechat posobit 5-6min,umyt,a vycesat´.NEEMOXAN je dobry,posobi aj ako prevencia.

janka

Dostala som vši ale tie sa mi podarilo zlikvidovať.Len ma trápia tie malé hnidy ako sa ich mám zbaviť??? ďakujem

cicuskaa

bosse ludkofiaa..mam vsi uz pol roka..no uvedomila som si to az neskor..chytila som ich na dovolenke v bulharsku,,zrejme z postelneho pradla...snazim sa s nimi bojovat..uz 4 krat som si kupila ten sampon...ale je trapny..absolutne nepomaha...mam znicene vlasy a brutalne mi vypadavaju..moze to byt sposobene aj tym ze amm vsi?zrejme vyskusam ten jacotin gel ci co to je...dufam vsak ze nesmrdi jak ten sampon co je aj tak na nic....uz nehcem vsii....no nehcem ani aby mi smrdeli vlasyy..ploskaam ak mate este nejaky dobry domaci recept tak poradtee...

ikushqa

na hlave sa mi objavilo cosi, co vyzera ako vsa, ale nieje hneda, ale priesvitna... niesom si ista, co to je, ak s tym ma niekto skusenosti, prosim, napiste mi. vopred dakujem e-mail: tyzdenicka@azet.sk

domikr

vsi su hnusne.aj moja sestra ktora ma len 2 roky ich ma.vela ludi ktory maju vsi s tym nic nerobia a my potom od nich tie vsi mozme dostat v obchode,MHD...,hocikde.urcite nepomaha ostrihanie vlasov!netreba sa vzdavat ale nekupujte si pripravky s ktorimi si vsi mate vycesavat.odporucam sprej difusil,deparol.nestratte nadej a nestrihalte vlasy