Teplo v byte

Príspevok v téme: Teplo v byte
araz

ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....

[zruseny22]

Maom, presne, behávam aj do kopcov:-( Prvých 30min. je čisto do kopca:-( Mám takú trasu:-(
Čo sa týka stravy, ja teraz jedávam aj tak len zeleninu, ovocie, cukríky: sem-tam. Na raňajky som mala napr. 2 broskyne z chladničky, na obed trošku leča, bez vajka, ktoré som nechala vychladnúť, bez prílohy, ničoho. Tiež jedávam jablko z chladničky na osvieženie. Ja teplé jedlá nejedávam ani veľmi bežne- asi vieš prečo:-(, a teraz vôbec.
Práve som sa bola tiež znova osprchovať, dávam si studenú sprchu, od včera aj ventilátor, keď sedím za PC.
Umyla som si vlasy, vždy fénovujem, ale teraz som ich nechala len tak sušiť. Mám v pláne ísť navečer pre melón a našla som na internete nejaký prípravok proti poteniu- dá sa kúpiť len v lekárni, je aj na ruky, chodidlá a pod. Samozrejme, že sem nebudem písať názov a robiť reklamu, len... skúsim sa ísť opýtať do lekárne, či ho náhodou nemajú, že by som si ho kúpila.

Maoam

Cry,v tychto horucavach by si nemala vystavovat telo takej namahe, vies co to je pre tvoj kardio-vaskularny system denno-denne behat 1h15min, predpokladam, ze este behas do kopcov a pod. :-// vsak skolabujes.
U mna to s tym potenim nie je extremne, celkovo som clovek, ktory sa poti velmi malo, ale zle znasam tieto horucavy, mam hrozne nizky tlak (80/50), hoci mam v sebe tri kavy, tri litre tekutin a za sebou tri sprchy, stvrtu pred sebou :-/, robim si studene obklady, pustam si na predlaktie studenu vodu, na zatylok studeny obklad, to velmi pomaha, aspon na nejaky cas, treba ochladzovat hlavne hlavu, zatylok a predlaktia, niektorym pomoze aj namacat vody v studenej vode, to ale neriskujem kv. oblickam.
No a treba jest veci ako zmrazena ovocna dren, to mi robi dobre, surove ovocie z chladnicky, zelenina, napr. salatove uhorky, tie super ochladzuju organizmus, ked sal. uhorku zjes v zime, tak sa zacnes klepat, ale teraz v tomto teple posobi blahodarne...
Inak Cry, skus nejest take veci, ktore zatazuju traviaci trakt, lebo teplo budes znasat este horsie. A hlavne NEBEHAJ v tych horucavach, to si mozes rovno zavolat RZP.

[zruseny22]

Nikdy by ma nenapadlo, že budem písať k takejto téme:-( Vždy mi bola veľká zima, každý rok som bola v lete naobliekaná- doma, zimné tepláky, mikina, ale teraz? Doslova zo mňa leje, hoci len sedím, v kraťasoch- pyžamových, lebo sú ľahké.... Celkom ma to začína desiť- táto veľká zmena môjho tela. Ešte min. rok v lete som spala pod perinou, ku krku a dnes si nemôžem na seba nič dať pri spánku... holé nohy... Myslíte, že to môže byť z liekov? Ja už vážne neviem čo mám robiť:-( Uvedomujem si, že v tomto horku sa potí každý človek, ale toto moje "potenie" sa mi zdá už vážne až choré. Keby som sa len spotila, ale zo mňa doslova tečie- z rúk, brucha, nôh, chrbáta. Včera som bola na rehabilitácii na ultrazvuku, len som sedela na stoličke... tak zo mňa lialo... až som sa hanbila. Mám 26rokov. Nadváhou tiež netrpím... je pravda, že chodím aj behávať skoro denne na 1 hod a 15min. v týchto horúčavách- z nutnosti.... :-(....

araz

bože kedy toto skončí???mna už do blazinca odvezu,vyliezla som zo sprchy a nez som sa pobliekala,tak zo mne tečie,že tam možem ist zase...nenávidm to teplo

Lulu2011

ale iba taku hodinu na ochladenie vzduchu, lebo v zime sme mali zase prisernu zimu doma ledva 15 stupnov, takze tak tých 20-25 stupnov a je pohoda :)

xxxxx

TAk a teraz niekto povedzte, že neznášate zimu.. Stavím sa, že v týchto dňoch by každý v SR uvítal takú riadnu snehovú metelicu.

Lulu2011

ani ja to uz nezvladam, do toho som si pokazila zaludok a nic nespala, len tu tak sedim a nevladzem nic :( keby bolo tých 25 stupnov max. by bolo fajn

araz

už sa ten hore trocha nado mnou zlutoval vcera a dnes v noci jaký parádny vzdušok,konečne som sa vyspala,ešte by to chcelo aj cez den...