Teplo v byte

Príspevok v téme: Teplo v byte
araz

ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....

xdanielax

teda ludia... mne je po vcerajsom sportovom "vykone" uz lepsie, ale stale nic moc. Zaujimave je, ze sa mi polepsi, ked nieco zjem :DD

cry - ja ta obdivujem, ze behy do kopca. I ked rano sa to mozno este da, ked nie su nejake extremne teploty. Ale davaj si na seba pozor. Akurat som ta dnes videla v jednej teme (zrejme tu spominanej), i ked priznavam, citala som tak zbezne, ale rozumiem... davaj pozor.

Mimochodom, tie melony. Ja som sa minule musela pohorsovat :)) V letaku Billa ze melon vodovy bez jadierok... :-// to co uz robia s tym ovocim?? Ale musim pochvalit kaufland, pred tyzdnom ci dvoma mali akciu na melony a boli fakt vyborne, pekne cierne jadierka (ja ich jem, takze pohoda) zrele a sladucke.
Teraz mam marhule zo zahrady a dnes som dojedla ribezle zo zahrady. No ale to je fakt zhmotnene slnko tie marhule :-)

Pocujte, strati sa vela vitaminov v ovoci, ked ho zmrazim?? lebo uz jem aj mrazene marhule a teraz som tam hodila aj nejake jahody :D

lost

cry

ale podla mna je to jedno ktore :)
uvidis, ako bude chutit a potom nabuduce sa tomu prisposobis :)
teoreticky mozu brat od rovnakeho dovozcu, resp tak ci tak to vozi sem kamion :)
niekedy je lepsie na to nemysliet, inac dopadnes ako ja a to je uz fakt tazky pripad :))

Maoam

Cry, to si sa tak vymodila kvoli par minutam v obchode? uf :D

ja som si prave z chladnicky doniesla vychladene maliny a jahody....:-P

[zruseny22]

lost:-) Ja viem, že Tesco nič moc, ale čo mám robiť, keď chcem ten melón a iná najbližšia cesta niet?:-) Teda, ak by som sa posnažila, mohla by som ešte do Lídlu. Tak kam?:-))) Alebo Billa? Poraďte:-)

Vlasy vyžehlené, mihalnice namalované, make-up a môžem vyraziť. A samozrejme, že "tričko" zo saténu a sukňa, nech mi není také horkooo. Blééééé:-(

lost

Cry, good luck pri love :)
ja mam tesco 5 minut ale kedze ho fakt nenavidim, tak radsej volim tuto moznost :

i48.tinypic.com

Maoam, no ako pozeram na tu mapu, tak myslim ze mas pravdu :D

[zruseny22]

Tak idem sa trochu "upraviť", vyžehliť aspoň trochu uschnuté vlasy a idem na ten lov:-) Dúfam, že so sebou aj niečo prinesiem:-) Mohla by som aj niečo iné "uloviť" cestou:-)

[zruseny22]

lost, moja najbližšia stanica dnes bude len Tesco:-) 15. min. peši od domu. Tak som zvedavá, či tam vôbec nejaký melón nájdem a kúpim.

lost

no hlavne je nekupovat tam na ceste, kde tie melony prazia na slnku cele dni :)
obchody kde maju ako tak klimatizovane priestory su OK :)
len ja som zatazeny na slovenske obchody, resp ich nenavidim :P
neviem kay melon som kupil, ale mal mini semienka a cely bol taky maly podstate, ale ten vodnaty cerveny..
mozno este nedozrety? :D
chutovo bol tak priemerny..
ale hlavne ze z rakuska :D

uz aby som sa zacal ucit nemecky :)) brutalne vela slovakov tam bolo :) viac slovakov v obchode pocujem ako nemcov/rakusanov :D a to nebol hainburg ale nejaku bruck ci co..

no ja som tam isiel hlavne pre salamu, sunku a cestoviny, melon som zobral len preto lebo som o neho zakopol :D

ach, ale nikdy si nepisem listock ya vzdy nieco zabudnem :D este som nezistil co som zabudol dnes, ale urcite sa nieco najde :D