ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
teda ludia... mne je po vcerajsom sportovom "vykone" uz lepsie, ale stale nic moc. Zaujimave je, ze sa mi polepsi, ked nieco zjem :DD
cry - ja ta obdivujem, ze behy do kopca. I ked rano sa to mozno este da, ked nie su nejake extremne teploty. Ale davaj si na seba pozor. Akurat som ta dnes videla v jednej teme (zrejme tu spominanej), i ked priznavam, citala som tak zbezne, ale rozumiem... davaj pozor.
Mimochodom, tie melony. Ja som sa minule musela pohorsovat :)) V letaku Billa ze melon vodovy bez jadierok... :-// to co uz robia s tym ovocim?? Ale musim pochvalit kaufland, pred tyzdnom ci dvoma mali akciu na melony a boli fakt vyborne, pekne cierne jadierka (ja ich jem, takze pohoda) zrele a sladucke.
Teraz mam marhule zo zahrady a dnes som dojedla ribezle zo zahrady. No ale to je fakt zhmotnene slnko tie marhule :-)
Pocujte, strati sa vela vitaminov v ovoci, ked ho zmrazim?? lebo uz jem aj mrazene marhule a teraz som tam hodila aj nejake jahody :D
Cry, to si sa tak vymodila kvoli par minutam v obchode? uf :D
ja som si prave z chladnicky doniesla vychladene maliny a jahody....:-P
lost:-) Ja viem, že Tesco nič moc, ale čo mám robiť, keď chcem ten melón a iná najbližšia cesta niet?:-) Teda, ak by som sa posnažila, mohla by som ešte do Lídlu. Tak kam?:-))) Alebo Billa? Poraďte:-)
Vlasy vyžehlené, mihalnice namalované, make-up a môžem vyraziť. A samozrejme, že "tričko" zo saténu a sukňa, nech mi není také horkooo. Blééééé:-(
Lost :DD to si zabil :D
Cry, good luck pri love :)
ja mam tesco 5 minut ale kedze ho fakt nenavidim, tak radsej volim tuto moznost :
Maoam, no ako pozeram na tu mapu, tak myslim ze mas pravdu :D
Tak idem sa trochu "upraviť", vyžehliť aspoň trochu uschnuté vlasy a idem na ten lov:-) Dúfam, že so sebou aj niečo prinesiem:-) Mohla by som aj niečo iné "uloviť" cestou:-)
lost, moja najbližšia stanica dnes bude len Tesco:-) 15. min. peši od domu. Tak som zvedavá, či tam vôbec nejaký melón nájdem a kúpim.
Lost, to by bolo fakt praktickejsie pre teba sa tam rovno prestahovat :D.
no hlavne je nekupovat tam na ceste, kde tie melony prazia na slnku cele dni :)
obchody kde maju ako tak klimatizovane priestory su OK :)
len ja som zatazeny na slovenske obchody, resp ich nenavidim :P
neviem kay melon som kupil, ale mal mini semienka a cely bol taky maly podstate, ale ten vodnaty cerveny..
mozno este nedozrety? :D
chutovo bol tak priemerny..
ale hlavne ze z rakuska :D
uz aby som sa zacal ucit nemecky :)) brutalne vela slovakov tam bolo :) viac slovakov v obchode pocujem ako nemcov/rakusanov :D a to nebol hainburg ale nejaku bruck ci co..
no ja som tam isiel hlavne pre salamu, sunku a cestoviny, melon som zobral len preto lebo som o neho zakopol :D
ach, ale nikdy si nepisem listock ya vzdy nieco zabudnem :D este som nezistil co som zabudol dnes, ale urcite sa nieco najde :D