ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
lost, ako ti závidím:-)) Ja som teraz dojedla jablko z chladničky. Suším vlasy, ale tiež sa chystám na lov melóna:-) Už nech ho mám doma:-) Ale taký dobrý ako máš ty asi nekúpim.
Maoam, napíšem ti do "určenej" témy:-)
Cry a hlavne si setri oblicky a srdiecko. Budes ich este potrebovat.
Cry, ak chces, mozes viac napisat v teme na to urcenej, nie v tejto, budem sa tesit.
Ohladne potenia, to je zalezitost metabolizmu a endokrinnych zliaz, podla mna svojmu telu prilis nabalujes a pretazujes ho, mala by si aj viac oddychovat.
Hmotnost - ak si na spodnej hranici normalneho bMI, tak si velmi stihla. Urcite vyzeras super. Velmi ti drzim palce.
Maoam, si veľmi milá, ďakujem. Do školy chodím, mala som prerušenú VŠ zo zdravot. dôvodov pred štátnicami, študujem soc. prácu. Tento školský rok znova nastupujem. Ani nevieš, ako by som sa chcela dať do septembra dokopy. (Ale to nie je možné:-( Cítim sa stále v rovnakej sračke, či mám o 12kg menej, alebo viac, v hlave sa nič nemení).
Čo sa týka váhy, tak podľa BMI som na dolnej hranici normálu, ale teda je to ok.
Toto nie je asi téma, v ktorej by som mala "preberať" také osobné veci... ani to sem nepatrí.
A vlastne.... aj som sa chcela opýtať, či to moje nadmerné potenie nemôže byť teraz z toho, že mám o 12kg viac ako minulý rok, ale... veď mala som už aj o ďalších 12kg- myslím ešte plus k tejto váhe po pribratí- a nikdy som sa nepotila tak ako teraz.
Cry, ja viem, ze mas panicky strach kvoli tomu, cim trpis, to mi je jasne, ale napriek tomu skus nad tym aspon po tejto stranke vyhrat, ak ta tam klepne kdesi v kopci, tak je aj tak vsetko v riti. Urcite ti uz staci, ze si kvoli tomu prisla o vsetko, co ti bolo mile, hoci si stale myslim, ze napriek tomu, v akom stave si a ze si na ID, mas este dost malo rokov a stav sa moze zlepsit, ak to budes chciet a postupne si mozes vela veci nanovo vybudovat.
Viem, ze si fajn baba a je mi to velmi luto, ze sa stale tak trapis, bola by som velmi rada - kvoli tebe, ak by sa ti postupne par veci opät vratilo, v dobrom, proste keby si si vybudovala postupne novy zivot, urcite chapes, ako to myslim.
Napriek ID, mozes aj studovat, ved to vies...casom mozu prist aj priatelia, atd.
Ale nezabijaj sa dobrovolne. Mozes este zit aj iny zivot, ako ten doteraz.
Si prilis fajn a prilis inteligentna na to, aby si vsetko zahodila.
Ja mam v teba este vieru a mam este nadej, ze to das.
Co sa hmotnosti tyka, aku mas teraz vlastne hmotnost na aku vysku? Zrejme budes mat uplne normalnu stihlu hmotnost, len to vnimas inak, vzhladom k tomu, ze si zazila silnu podvahu.
Ale pre tvoje telo aj tvoje oblicky a srdce je velmi dolezite, aby si normalne jedla, aby si sa setrila, to telo si uz vela vytrpelo, musis ho sanovat.
A nebehaj.
Maom, tie obklady budem praktizovať!!!!
Už som si dnes povedala, že zajtra už behať nejdem. Sama cítim, že to nie je ok. Koľko x mám pocit, že "vyplujem" aj srdce:-( Tiež behávam tam, kde nie je veľa ľudí... a keď som dnes behala, tak mi hlavou išlo, že keby som tam odpadla, tak ma tak rýchlo nikto ani nenájde:-(... musím s tým teraz prestať:-(... len... bojím sa pribratia, kvôli tomu to vlastne robím:-(
Cry, tie obklady su super, treba ich davat cielene na celo, zatylok a dobre su aj na predlaktia, to zvykne velmi pomoct.
Len nebehaj...prosim ta.
Cry, tak tym, ze pretazujes telo a behavas v horucavach polhodinu do kopcov a potom este 45min dalej, pri tvojom probleme, musis mat velmi silne telo, ze ta este nekleplo o zem niekde na kopci...
Cry maj rozum,aspon v tomto a nebehaj teraz. Vsak si uzenies infarkt a potom je aj tak po tebe. To chces?