ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
Aj v kamenych obchodoch je chladok.
Jefitto - zavist! :-) Akurat ma tam kamarat volal turistikovat na vikend, len teda neviem, predpokladam, ze aj tam u vas je cez den na nevydrzanie.. ze?
Bývam v jednej džure pri poprade. Do smokovca mám 10 km, do polianky asi 12 km, na štrbske pleso asi 15 km... takže vcelku blízko tatier :D
A vo firme z kamena, tak tam je priam super. Ale ked pojdem co i len na chvilku vonku, uz sa zo mna leje a potim sa jak svina.
No tu u nas je taka tmava obloha, ze ja uz som cela nedockava. Ale stale 28.
Jefitto - ty byvas v Tatrach, alebo si cital predpoved pocasia? :P
Podla mna by malo niekedy z tej horucavy prsat a ochladit sa, len problem je v tom, ze ani mracka nechyrovat. My sme sa prestahovali do domu z tehal, ja mam fajny chladok:DDD
Teraz je 21:58 a pod tatrami kvalitných 21 stupňov, parádny chládok :)
Ja som si dal ladovu sprchu a teraz som rad ze je teplo. Lebo poviem vam, nebola to sranda.
ale inak tiez sa priklanam k nazoru, ze radsej leto, ako zimu. A tento vonavy predburkovy vietor je uplne perfektny !! Staci, ked nie je tak dusno a hned je to lepsie.
mimochodom, kolko mam v byte vobec neviem, kedze mi "vybuchol" teplomer, ked som raz testovala kolko je stupnov na slnku v terarku :DDD