Teplo v byte

Príspevok v téme: Teplo v byte
araz

ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....

xdanielax

cry - to je ten driclor, alebo tak nejako?

mimochoodm, ja to ovocie mrazim nie preto, ze by ho nemal kto pojest, ale preto, ze to mam ako zmrzku :)

Lulu2011

no leto ako ma byt :) opat 35 stupnov, ja mam za sebou skvelu multivitaminovu dren :) a teraz pijem uz druheho citronoveho Radlera, ale masaker, rozmyslam, ze ako by som vydrzala niekde, kde je takto cely rok, asi by som dost trpela

lost

cry

a to som si myslel ze som divny, ked miniem jedno mydlo za 3 dni len na umyvanie ruk :D haha..

xdanielax
no ak to kupis v obchode, tak zmrazenim tam skor pridas, nez zoberies vitaminy :P :))
ale dobra otazka, inac ked si to tak vezmem technicky, urcite lepsie zjest v zime zmrazene ovocie z leta, ako nejest ziadne ovocie v zime :)

[zruseny22]

diamant19, áno, je to pod podpazušie, na ruky, na chodidlá, na chrbát.. vlastne kde človek potrebuje. Dáva sa to večer na suchú kožu, 1x večer, nie cez deň, a potom stačí raz, alebo 2x za týždeň. Má to len 20ml, je to za 6,99 eur, ale ak by to pomohlo:-) Vyskúšam, a dám ti vedieť:-)

diamant19

cry fuha o 10 ist behat? ja som isla o 10 so psom a skoro som skapala :D ale tak respekt len aby sa ti nic nestalo :)
a ten pripravok co si nasla tak da sa to aj do podpazusia? :D
ja som tiez mala dnes taky dobry melon a este polku bananu...

[zruseny22]

Tááááák, a nákup je hotový a dokonca sa mi aj suprový melón ušiel:-) Juchúúú:-) Už som stačila aj 3ks spapať:-) A tiež som sa stačila znova osprchovať studenou vodou:-) Ja asi miniem denne aj 1 mydlo:-)

Maoam, tiež keď som prišla domov, tak som si povedala, načo som sa malovala kvôli 30 minútam?:-) Ale nikdy nevieš:-)
A to aké dobrotky si vytiahla z tej chladničky? Mňááám:-)

lost, s melónom som maximálne spokojná:-) No, a už je ho aj dosť spapaného:-) Pretože ja som maniak na melón:-) No, a keďže som tu s babkou, a vidím, že toho veľa nevypije, tak som jej postrčila tiež 2 ks:-)
Babka je lekárka, ale teda.... hlavne že ma poučuje, že mám veľa piť a sama nič moc:-)

xdanielkax- ja som išla behať nejako o 10hod, čiže nič moc:-(
Jáj, keď máš toľko ovocia, tak mi prines, nemusíš dávať do mrazáku:-) Ja ti s tým pomôžem:-)
Čo sa týka toho make-upu, tak tvár je jediná časť, na ktorej sa nepotím:-)

Jéj, mne je teraz príjemne. Depka není, čerstvo osprchovaná, po meone, ventilátor:-))

Ľudia, a kúpila som si ten prípravok na to potenie- môže sa to aj na chrbát a pod. Len dnes som to našla na nete, a normálne to mali aj u nás v lekárni v Tescu:-) Tak vyskúšam:-)

xdanielax

Maoam - to je dobra sprava, nerada by som ich len tak "pozabijala" :)) Ale chuti to fakt ako nejaka ovocna zmrzka, mnam.
inak sedim s uterakom na zatylku, co vy? :D

xdanielax

cry - potom napis, ci si zohnala dobry melon. Do lidla by som na melon nesla, tam som ho tusim este ani nevidela.. :))
a dat si make up v tomto pocasi, no nevieeem :D