ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
lost :-))))))))))
cry - ano pocula, ze je to vraj ucinne, no nemam to overene. Tak snad ti to pomoze :)
co sa tyka jedla, tak mne nerobi problem jest hlavne take studene veci, tvaroh, alebo cottage .. to ovocie a tak, uplne bez problemov :D co neviem ci je uplne super, kedze moj pohyb je obmedzeny na minimum.
Uplna zavidim tym ludom, co su schopni fungovat a necitia sa jak mechom buchnuti. Dnes by som len spala napriklad.
Lost, daj si ladovu cokoladu ;-). Ta ti b ude chutit.
Lulu2011
ano presne tak :)
vcera som skusil kolko sladkosti zjem a aj pri klimatizovanej miestnosti (cca 25C, nizsie to nejde :D ) som toho zjedol asi o dost (neviem % kolko) menej a nebolo mi potom z toho velmi do smiechu (tj. asi som sa prezral daleko skor ako som zvyknuty) :D
velmi zaujimave, no a inac najhrsie na tom je to, ze v obchode sa x-krat roztopi a schladi a roztopi a schladi ta cokolada a akekolvek sladkosti, ale aj ine potraviny (nemaju tam taku super klimu a pochybujem ze kazdy obchod necha cez noc zapnutu, i ked neviem ake su na toto zakony) a potom mam x-pochybnosti o kvalite takych potravin :) plus sa to velmi tazko skladuje (musel by som to dat do miestnosti s klimou ktora ide 24/7 az do jesene, lebo chladnicka ma maly objem a 5C je niekedy na niektore potraviny malo)
lost, to s tým ovocím bolo dobré:-) Lepšie mrazené ako žiadne:-)
lost, teraz sa tu pri notebooku fakt usmievam:-) Ingrediencie do bagety:-)... ja som s melónom kúpila ešte zeleninu a tofu syr, nedáš si?:-)
xdanielax, áno to je on:-) Počula si o tom?
Škoda, ja že ti pomôžem s tým ovocím:-)
cry urcite daj potom vediet som zvedava ci ti to pomoze...
ja by som nemohla jest moc studene ovocie a nie to este mrazene koli zubom... ale musi to byt super v tomto lete
lost ja som zistila, ze v lete sa neda jest celkovo viac veci, ja nevlaaadzem, ked som skocila na menu do mesta zjedla som pol polievky a myslela som, ze som zjedla snad kilo jedla, clovek by len pil a ked tak rozmyslam, cokoladu vobec v tieto dni nevyhladavam, fakt nie, za to v zime sa pri pred PC vala plno obalov od keksikov a k tomu kava so smotanou slahackou ááá a ze potom clovek z coho pribera
inac zistil som ze v lete sa neda jest cokolada :)
bud ju najdem rano uplne roztopenu, alebo vyberiem tehlu z chladnicky (nema to ani chut cokolady)
alebo musm odhadnut ten perfektny cas na vychladenie, no ale aj tak, v takomto horku sa to neda :D
radsej si spravim nejaku bagetu na veceru :D
aha! uz viem co som zabudol kupit.. ingrediencie do bagety :)
Maoam - tu na sidlisku nam robia vynikajucu fantasticke ovocie premiesane s ladovou drtou za 25 centov :) esteze nam tu nieco take otvorili, je kam chodit na to
lost - tak ja teraz mrazim, ako som uz spominala, kvoli tomu, ze je to chladne :) Marhule mam dozrete na strome, aj ribezle, aj take male jablcka :)
a v zime by som nevydrzala bez ovocia, to mam zase jablka zo zahrady az do jari (i ked viem, ze na jar uz tam moc vitaminov asi nebude ..po takej dobe :D ) a v obchodoch kupujem ostatne, na co mam chut.
Aj zeleninu kupujem prevazne v obchode, tu jem kazdy den niekolko krat, i ked neverim, ze je v tom nejake zasadne mnozstvo vitaminov.
Dnes som ale jedla par prvych zahradkovych uhoriek :-))