ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
no ladova cokolada nie je zly napad Maoam :) tu v tom podniku, kde robia tu drt maju aj ladove Machiato a pod. dokonca aj s tofife kuskami a rozne orieskove a pod. obrazky su skvele no musim si uz tam raz dat, stale len pozeram to ich chutne menu
cry
no kludne ti niekolko poslem :P :))
lebo vacsinou nakupujem tak, ze idem do obchodu za zoberiem vsetko co maju, ak maju :D
(v DM tie bagety Schar)
no a teraz som zistil, ze to nemam kde uskladnit :D takze kludne mi mozes pomoct s ich jedenim :))) musel som ich dat do hrncov ktore su ulozene bezne v skrini :D nevadi, lebo ak vypukne vojna mam zasoby :)) (i ked tie sa nedaju jest neupecene, lebo su len predpecene :D to by bol fail :D )
xdanielax
no to skor naopak :D neviem cim to je, ale ja mam taku teoriu, ze smiechom chudnem (predsa len je to fakt, ze sa pohybuju brusne svaly :P ) a inac jem bez obmedzenia :) i ked, netusim kolko energie to co jem ma :)
fuha ale aj ja by som si tak dobre pospala... moj pes pre istotu nechce moc chodit von v tomto pocasi a ked musim niekam ist a este pred tym so psom taha sa mi pod auta :D mudry to pes...
lost - ono je to tak, ze telo sa prirodzene brani velkemu mnozstvu potravin, kedze travenie vyzaduje vela energie a spracovanie nadmerneho tepla vonku tiez, telo len chce prezit, tak da cloveku pokyn, ze hej ty budes jest striedmejsie ak nechces aby ta kleplo, no ja priznavam, ze osm si dnes dala po dlhej dobe stejkove maso s tatarskou, ale nevladzem sa po flasi piva za tým ani pohnut :)
inak ma nastvali vcera v obchode, chcela som kupit flaskove Mochito a bolo presne rok po zaruke! a za plnu povodnu cenu! nakoniec som si kupila nejake nemecke grepove a bolo fanstasticke, len treba sledovat etikety vzdy!
cry - tak dufam, ze aj ja uz zajtra budem ok. Esteze aj moj pes furt spi :-))))
lost - mas nadvahu? :D
lost, chcem tú tvoju bagetu:-))
xdanielkax, ja som mala spací deň predvčerom:-) Ale už ma to prešlo:-)
cry
tofu, hmm to ani neviem kedy som mal naposledy :)
ale rano som zjedol v bagete posledny platok syru :)
akurat sa mi dopiekla taka predpecena bageta.. (i ked uz si asi fakt kupim pec na chlieb, lebo v takomto horku manualne take nieco robit je peklo :D ) a to cakanie kedy to vychladne je strasne :)
hlavne ked som hladny :D
zaujimave inac, zase sa debata zvrhla na jedlo :D
Maoam - to je teda pravda, ladova cokolada!! :)) to som dostavala na mikulasa kedysi :D
lost - alebo Magnum, hmmm :-)))