ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....
Teplo v byte
Maoam ale jasne, je to vela v globale, ja som uz aj rozmyslala nad domacou vyrobou takej srandy, aj ked, ked clovek ide po tej horucave s vyplazenym jazyk da asi vsetko to ma v meštci len nech zazenie to sucho v ustach :D
xdanielax, predvčerom som nebola behať, tak asi preto sa mi chcelo spať:-)
lost, ja teraz pečivo nepapám, ale fakt by som bagetu dala, mňam:-(
veru Lost, aj mne si sa doteraz zdal bio :DD
lost - preco si sa mi javil ako bio chlapec doteraz? taka malokarpatska natrieskana na chlebe, vies co vsetko je v nej? :p
jj, ale tiez tu nema kazdy 2000e netto :-) a najom stoji tak 700e :DD za mini byt
ale to je ina tema a nechcem ju zacinat, lebo ako vzdy, temy o tomto sa vzdy zvrhnu :D, pre mna su 4e za kopcek sorbetu v oplatke vela
no nemam teraz dobre prisady do bagety, aby som si mohol dovolit spravit fotku, ale niekedy je v jednoduchosti krasa :P
i45.tinypic.com
to len aby som nebol len ja hladny :P
Maoam - ale tak nemate minimalne mzdy, ze 300 eur :D no tu stoji deci 25 centov, cize 2 x po 2 deci s muzom nas stalo 1 euro a to este muz vravi, ze vela :) ale ja osm spokojna, lebo je to brutalne dobre osviezenie a capuju zo stroja do takeho maleho umelohmotneho poharika a pichnu tam slamku
lost - asi to uz vzdal :D
mnaaaam, Lulu :D
ale skor by som dala prednost sorbetu alebo tej dreni :D, ze 25centov, tu chceli odo mna 4e...za jednu naberacku malinovej drene v kornutku, no...