Teplo v byte

Príspevok v téme: Teplo v byte
araz

ako tieto dni zvládate?ja som sa dnes už rozplakala,normálne mám s toho tepla depresie,som s toho na nervy neviem to vydržať, tečie zo mna ako z vola,vsade teplo žiaden prievan, ked mam pozatvarane dusno, ked otvorím vleti do bytu rohoručený vzduch a o spaní a ked upravtujem ani nehovorím....sprcha nezaberá,ventilator točí ten teplý vduch po miestnosti,na klimu nemam prachy,som zufala modlím sa nech už je zima....

Lulu2011

Maoam - glutenfrei znamena bezlepkova, lost mas celiakiu, ci? a vlastne ani nemusis mat, som citala nedavno jeden clanok, kde bolo napisane, ze lepok je jedovaty pre 90% populacie, uz ho tiez takmer nejem a este sa z neho aj pribera

lost

xdanielax

ale fb nemam :D to by mi zralo prilis vela casu :)
no a plus, tam by som nemohol robit taketo blbosti, lebo by ma kazdy poznal :D to je najdolezitejsia vec :D

Lulu2011

lost - no neviem, sice vidim, ze jedlo od Fritza, ale kym nevidim oficialne zlozenie sunky :p tak nepoviem, ze bio :D a chlebik vo vakuovom obale? neviem..paprika zo zahradky, ci striekana?:p

Maoam

pekne, ze lactose- und glutenfrei :-), ale ta blba bageta mi k tomu nesedi, ci je to tiez glutenfrei? z coho to je?