Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

erich360

Nurse87, tak ja mam pocit, ze doktori fakt len velakrat hadaju, je vela takych diagnoz, ktore sa presne ani urcit nedaju, nie je to nicim podlozene, jednoducho len tipuju, z coho mozes mat to a to. Takisto by som to tipoval na riadne nedoliecenu chorobu z minulosti. To je taka najrealnejsia moznost.

nurse87

perla presne, takisto mi to bolo diagnostikovane. jednoducho nedoliecena, resp. zle liecena angina. ale doktor to tiez nevedel s urcitostou povedat, takze to podla mna zostava stale zahadou. ale som rada, ze podobne stavy uz nemavam, neprajem to nikomu.

perla

Mircok, ono to je vacsinou tak, ze je to dosledok nejakeho ineho problemu. Napriklad nedoliecena choroba a podobne. Presne ti to nepovie nikto, mozno sa len podrobit dakym testom, tak by to zrejme lekari vedeli zistit, ale bohvie.

mircok

akoze nema to stale, ono to chodi v takych intervaloch, aspon tak mi to opisovala. z coho to vlastne prameni? preco take nieco vobec vznika?ja si to neviem ani predstavit.

keity

Mircok, verim ti, ze ju to trapi a teba tiez, no ono sa toho len tak zo dna na den zbavit, bohuzial, neda. Tie vitaminy treba zacat uzivat co najskor, vysledok sa nedostavi hned, ale su ucinne, nam sa osvedcili. My sme takisto skusali vsetko mozne, co nam poradili aj v lekarni, kym konecne nieco nezabralo, je to trapenie.

mircok

keity tak ja nastastie veru neviem, co to je a dufam ani nezistim. ale trapim ma, ze to trapi maminu. rad by som jej pomohol, preto som vlastne aj tu, dufal som, ze sa tu nieco uzitocne dozviem.

keity

Mircok veru, viackrat som si vsimla, ze to ludia zlahcuju, ale kym nezaziju, co to je, tak nezistia ako velmi to vie cloveka potrapit. Je to velmi neprijemne, clovek vtedy nedokaze mysliet na nic ine velmi dlho, ide z toho porazit.

mircok

momentalne to ma moja mamina, ma pocit, ze uz vyskusala asi vsetko a nic nezabralo. niektorym ludom to moze pretrvavat velmi dlhu dobu, musi to byt neprijemne, neviem si to predstavit. podla mna to moze byt aj nasledkom nepreliecenej choroby, no tych dovodov moze byt samozrejme viac.

erich360

Toto aj mne pomohlo keity. Len taketo nieco a vitaminy vlastne potrebuju nejaky ten cas aby to prinieslo vysledky.

nurse87

perla keby je to problem s tlakom, tak to odoznie nebude to trvat niekolko dni, to si mozes byt ista, to by bolo len take chvilkove ;)