No ide skôr o moju hlavu. Neprejavuje sa to u mňa tým že by som nejedla vôbec ale ako náhle sa najem vyčítam si to. Celý deň myslím len na jedlo a keď sa cítim najedená nenávidím sa. Nenávidím ten nasýtený pocit.. ja napríklad do školy si naschval nezoberem peniaze a hladujem tam do tretej lenže potom prídem domov najem sa a úplne som z toho smutná len rozmýšľam ako to zo seba dostať (nevraciam naschvál..zatiaľ) .. a potom neschudnem lebo hladujem potom zas jem hladujem.. a tak dookola.. No a potom som smutná lebo som tučná.. Keď sa najem vidím sa v zrkadle ako keby som mala 100 kíl a keď cítim ako mi škvrka v bruchu cítim sa chudšia.. neviem už si prídem ako psychopat dokonca často rozmýšľam nad tým aké by to bolo keby som zomrela, že by to bolo jednoduhšie.. Neviem už čo mám robiť :(
Je možné mať anorexiu aj keď jem??
Evcca,ahoj.chcem sa spytat,mam ist na hospitalizaciu,1x,este som nebola.ale podla toho,co pises-asi to neni az tak dobre tam,ze?ked vravis,ze to je tam primitivne...to tam ani nejdem,ak tam maju blbe sposoby... a Mrska-tvrdis,ze ak este par kil schudnes,budes spokojna.Tak ti vravim-NEBUDES!NIKDY!toto mi povedala psychologicka,tiez som jej tvrdila,ze este par kil a bude pohoda,prestanem s tym.budem spokojna.ale mala pravdu.nie som.dosiahla som uz trikrat stanovenu vahu,stale chcem menej a stale som nespokojna.takze pozor!naozaj,zacni sa venovat liecbe,kym nieje neskoro...
Mrska to zial je PPP :( .... ak to chces zmenit a chces sa vyliecit musis si to priznat... na to liecene by si mala ist ...
evcca, tak to si na tom bola fakt zle :-/
ja som dost soknuta z toho, kolko zien trpi PPP, hoci sa uvadzaju oficialne dost nizke cisla, podla mojho skromneho odhadu je realita uplne ina :-/, vsak len tu na fore je tolko zien s PPP, alebo byvalych :-/, nechapem, preco je toho tak vela, je to rozsirene rovnako, ako depresie
raw i ked nie na 100% mi vyhovuje, citim sa zdravotne dobre. ja som po ppp zacinala uplne od nuly, nevedela som zjest ani jablko a vypit vodu. po ppp som dlho fungovala na delenej strave- hoci mi to v nemocnici zakazovali, moji doktori s tym nemali problem. ja som za alternativy, ako za tie umele veci, co mi tlacili do hlavy v nemocnici a po kazdej druhej vete sa pytali, co pri tom citim. bolo to trapne a od skutocne profesionalneho pristupu na mile vzdialene.
evcca a na raw stravu si presla kvoli tomu, alebo ti to len vyhovuje? myslim zdravotne
hej, bola som v nemocnici dvakrat a pomohlo mi to akurat tak dostat sa este hlbsie na dno. ten rezim tam a kvazi kontrola boli pre mna trapne primitivne. pomohol mi psycholog a psychiater.
Evcca a preco? a ako si sa z toho dostala, mala si profesionalnu liecbu?
obidve, zacalo to anorexiou a potom som skoncila s bulimiou.
Mrska: jasne, ze trpis PPP a si v pekne pokrocilom stadiu, len si to nechces priznat
vo vlastnom zaujme tam toho 27.06. chod...
Evcca: aku formu PPP si mala? netusila som :-/, ze si tym trpela
mrska, ked mozes napises mi ten nazov lieku?
ja som mala ppp cca 10 rokov, som proti liekom, ale nakoniec som brala a pomohlo. uz dlho som ok.