No ide skôr o moju hlavu. Neprejavuje sa to u mňa tým že by som nejedla vôbec ale ako náhle sa najem vyčítam si to. Celý deň myslím len na jedlo a keď sa cítim najedená nenávidím sa. Nenávidím ten nasýtený pocit.. ja napríklad do školy si naschval nezoberem peniaze a hladujem tam do tretej lenže potom prídem domov najem sa a úplne som z toho smutná len rozmýšľam ako to zo seba dostať (nevraciam naschvál..zatiaľ) .. a potom neschudnem lebo hladujem potom zas jem hladujem.. a tak dookola.. No a potom som smutná lebo som tučná.. Keď sa najem vidím sa v zrkadle ako keby som mala 100 kíl a keď cítim ako mi škvrka v bruchu cítim sa chudšia.. neviem už si prídem ako psychopat dokonca často rozmýšľam nad tým aké by to bolo keby som zomrela, že by to bolo jednoduhšie.. Neviem už čo mám robiť :(
Je možné mať anorexiu aj keď jem??
Ahojte. Tak som bola u psychiatra na lieky...no horor...chce ma poslať do nemocnice..nemohla som mu ani nič povedať vôbec ma nepočúval vraj vyzerám hrozne(to mu dakujem),a chce sa spojiť s manželom ked príde z dovolenky za tri týždne.On si myslí že mu klamem že vôbec nejem,ale ja jem ved som to aj tu písala,ale nízkotučné a veľa zeleniny atd.,ale on že nie že klamem že všetky anorektičky klamú,bola som z neho šokovaná,ešte nikdy sa ku mne takto nesprával....Vraj si to mám po internete vybaviť v Pezinku...no to tak...musím niečo asi zo sebou robiť lebo ma zožerie.
Už som si sľúbila sama sebe aj som to doma povedala že v práci začnem chodiť na obedy,ale že sladkosti jesť nebudem,a večeru budem mať tak ako som mávala,cvičenie obmedzím na jeden krát denne.Budem na sebe pracovať ale nech to nechce niekto odo mňa násilím,a hlavne hned v jeden deň...
A ako sa máte vy dievčatá?
Ja mám od zajtra dovolenku 2 týždne tak sa aj teším...Zajtra ideme do Piešťan na tri dni...no to bude asi divadlo...manžel ma bude sledovať...ale som ich doma upozornila nech mi to stále nepripomínajú,lebo ma to mám ešte väčšie nervy...nech ma nechajú dýchať...doriti už ma všetci serú....
Aspoň že tu Vám môžem povedať všetko ako to je a ako sa cítim.a dakujem každej z Vás za aj malú pripomienku...
Tak pekný deň.
mrska, či máš anorexiu? Máš ju na 100%. Ale vlastne neviem, čo viac k tomu napísať... lebo všetko čo napíšem je zbytočné...
+a-...
viem že je to tak a aj ostatné si to dúfam uvedomujeme...ale ked nám ked niekto o tom hovorí,aspoň čo sa mňa týka,tak pritakávam, a potom si aj urobím po svojom...na tom je tá zrada...ja som prestala s preháňadlom,ale teraz už rozmýšľam nad nejakou inou stratégiou....čo ak priberiem pár dekov ako to napravím,ked som mala preháňadlo tak som to udržiavala v pohode...a toto sú moje myšlienky....je to začarovaný kruh...
milá cry...som rada že si hladná...a hlavne jedz.ja už na všetkom tak počítam kalórie že môžem vydať knihu o tom....bojím sa jesť aj ovocie,dám si tak jablko,2-3 marhule,kúsok melóna ale len jeden druh denne,a len doobeda...a to som milovala leto a sladučké ovocie...ako sa človek dokáže zmeniť....
dnes idem ku svojmu psychiatrovi a tiež neviem čo mu tam poviem ako minule ty...zasa ma bude obzerať ako vypadám a tie hisáky ako som schudla...ja neviem ja sa necítim chorá...neviem povedať na 100% že či mám anorexiu,možno ani nie....
tak krásny deň všetkým....
Neviem čo sa dnes robí, od rána som stále hladná, napriek tomu, že jem- a vážne teraz nemám len ovocie a zeleninu. Neviem čo sa robí, či je to tým, že mám dostať "svoje dni".. ale som z toho vážne smutná.. a zmätená:-(
ahojte všeci chudnúci a vyrabajúci si problémy. len pokračujte farmaceuti sa tešia,šúchajú si dlane a plnia vrecká euričkami. potrebujú takých ničitelov si vlastného zdravia už od mladi, ved neskôr bude toho len viac a viac. aoni potrebujú konzumentov, pre koho by vyrábali? ak raz začne chémia ničiť ludskú schranku už ju má v moci a peniažky sa sypúúú.preto - naozaj je to v hlavách nás všetkých. neratajte každy gram, nepodliehajte reklamám v telke. určite nikto nechce vyzerať ako hamburger ale napchávať sa liekmi od psychitričky a laxatívami a neviem akými nezmyslami je totálna blbosť. každy je osobnosť, neopakovatelná a jedinečná a pokaziť si to v mladom veku nedáva zmysel. otvorte oči zložte ružové okulire a pozrite sa na seba do zrkadla ako vám trčia kosti ako tomu kostlivcovi na biologii v škole. alebo ste vtedy neboli na hodine?
mrska - ty sama určite vieš, že žiadne "ešte dve-tri kilá a končím" sa nebudú konať...chudnutie sa ti zapáči a bude ťa to nútiť pokračovať, chudnúť stále viac a viac, je to závislosť, je to droga...
ja vazim 45 a jem strasne malo ale hocico a mam anorexiu
Ahoj cry...verím že ti je doma ťažko...ja niekedy nadávam na robotu,ale keby som ju nemala tak neviem....
a dnes tu je už pekelne teplo..iba pijem vodu...aj som niečo zjedla....
začala som mať otrasnú zápchu a neviem čo stým..môžem piť čaj zo senny?dosť ma bolí brucho...keby som tam nemala nič tak by ma nebolelo..
dnes som bola v obchode...aj vy tak študujete obaly?mne už s toho hrabe...potom tam trčím a čítam,na veľa vecí mám chuť ale ked si prečítam tuky,cukor,maslo atd. tak šup to naspäť...
a ked dám niekedy doma niečo že zjem tak to len požujem a vypľujem...už sa bojím aj žuvačiek...
baby myslíte že má zmysel aby som šla k tej lekárke?akosi nemám záujem,ved už iba 2-3 kg dolu,a potom skončím....
Ahojky.
silzel, tak tomu ver, že mi z toho ID nie je najlepšie.. Ja som ho nechcela. A ak sa to dá nejako zrušiť, tak mi napíšte.
A čo sa týka preháňadiel, tie už neužívam, je to nezmysel.
Jem inak, cvičím, ale keby som necvičila, tak by som sa unudila k smrti. To cvičenie ma aj baví, nerobím to vždy len kvôli PPP.
Tiež si hľadám prácu, doma by som to dlhšie nevydržala.
Cry, mám taký pocit, že tebe ten invalidný dôchodok ešte viac poškodil, teraz máš kopu voľného času a tak robíš a premýšľaš nad blbosťami - nadmerné cvičenie, nejedenie, preháňadlá...to poznám z vlastnej skúsenosti...ja si teraz hľadám prácu alebo aspoň nejakú brigádu lebo doma len kysnem a šľak ma ide trafiť z tej nudy...