Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je možné mať anorexiu aj keď jem??

Príspevok v téme: Je možné mať anorexiu aj keď jem??
Nela41

No ide skôr o moju hlavu. Neprejavuje sa to u mňa tým že by som nejedla vôbec ale ako náhle sa najem vyčítam si to. Celý deň myslím len na jedlo a keď sa cítim najedená nenávidím sa. Nenávidím ten nasýtený pocit.. ja napríklad do školy si naschval nezoberem peniaze a hladujem tam do tretej lenže potom prídem domov najem sa a úplne som z toho smutná len rozmýšľam ako to zo seba dostať (nevraciam naschvál..zatiaľ) .. a potom neschudnem lebo hladujem potom zas jem hladujem.. a tak dookola.. No a potom som smutná lebo som tučná.. Keď sa najem vidím sa v zrkadle ako keby som mala 100 kíl a keď cítim ako mi škvrka v bruchu cítim sa chudšia.. neviem už si prídem ako psychopat dokonca často rozmýšľam nad tým aké by to bolo keby som zomrela, že by to bolo jednoduhšie.. Neviem už čo mám robiť :(

mrska

Ahojte maoam a roxy. Aj tam chcem ísť ale mám aj stavy a že ani za svet...lebo to nie je PPP. A roxy-áno chodím pravidelne k psychologovi,aj sa rozprávame o tom dal mi neaké lieky, teda pridal mi k tým čo užívam pravidelne, ale tam je napísané že sa z nich priberá tak ich nejem. Viem je to hlúpe ale ja keby som pribrala viacej tak sa zrútim :( ,ale on mi dal kontakty na lekárky ktoré sa zaoberajú práva PPP. A hlavne tam chcem ísť aby som doma dokázala že nemám PPP....či mám? Ja už neviem. Len si myslím že keby sa mi podarilo ešte zhodiť pár kíl, tak už budem spokojná. Tak sa uvidí,čo mi do stredy preletí hlavou. Ďakujem za podporu dievčatá. Čauko.

roxy234

Mrska nie ja sa neliecim na ziadnu psychicku poruchu..... a ty chodis pravidelne k psychologovi? Rozpravate sa aj o tvojich problemoch s jedlom? Lebo ty si musis uvedomit ze si naozaj strasne chuda!!! a to ta ani nemusim poznat ale ak mams 47,5 kila pri vyske 164 cm je to strasne malo!!! ver mi!! Problem je ze ty v tom zrkadle chces vidiet tucne stehna a chces si mysliet ze si tucna! preto to aj vidis! Proste ty sa musis chciet vidiet inak. Vsetko je to len v tvojej hlave. Myslis ze by ti vsetci klamali? a hovorili ti ze si tucna ked nie si?? Drz sa

Maoam

Mrska, prosimta, kedy zacnes s liecbou? Vidis, ako sa to zhorsuje u teba? :-// a na ten termin, 27.06., dufam, ze pojdes...

mrska

Ahoj roxy. dúfam že sa mi podarí to neako ustáť aj na gulášovke,a j na dovolenke. dnes som sa vážila a mala som o pol kila viacej,vážim sa len ráno. najhoršie je že mám zasa tú moju mániu,vstávam skoro ráno aj ked nejdem do práce asi okolo štvrtej.a prvá myšlienka je kolko budem vážiť a že si musím zacvičiť. stále sa mi zdá že priberám,a tie nehorázne výčitky ked niečo zjem. mám pocit že po vonku chodia také chudé ženy a ja som úbožiačka s tučnými stehnami....ale ved sa vidím....ráno vždy mám náladu podľa toho koľko vážim,čo budem jesť,všetko mám naplánované...každý sa ma pýta čo mi je ked som taká chudá ale čo nevidia mám 47,5 pri 164cm,a myslím že by mi stačilo 40 alebo keby som to dala aspoň na 45. nejako to nechce pustiť. roxy...myslíš že sa nám podarí byť bez týchto stálych myšlienok....ja sa bojím že nie....najhoršie je že sa liečim na depresiu,ty sa liečiš na nejakú duševnú chorobu...lekár mi povedal že ľudia s depresiou nemajú držať žiadne diety...ale to je asi volovina...koľko žien drží diétu. tak sa maj fajn. dakujem za podporu.

roxy234

Ahoj mrska :) to s tymi dovolenkami ti uplne rozumiem akoby som po sebe citala tiez sa vzdy bojim vecier ale vzdy som to riesila tak ze som zjedla bud len zeleninku alebo tak a ostatne som nechala a dezert som nejedla nikdy. Ono je to cele len psychicky blok v hlave.... Co sa tyka pevnej vole tak ju mas!! tym som si ista len ju musis v sebe objavit. Ked chces mozme sa o tom porozpravat aj cez e-mail :)Skus sa na tu gulasovku nepozerat ako na akciu kde je cielom sa poriadne najest. Tes sa z pritomnosti kolegov a mysli na to ako sa s nimi dobre zabavis a nie na to ako budes potom zo seba davat gulas. Telo ho vyluci prirodzene nepotrebuje od teba aby si mu pomahala vracanim alebo prehanadlami!! Zjedz len tolko aby si sa citila prijemne, ked uz sa zacnes citit plna a budes pocitovat vycitky tak viac nejedz ale nadavaj to zo seba von!! Snaz sa s kolegami vela rozpravat aby si na to nemusela mysliet. A s tvojou dcerou plne suhlasim vahu si urcite neber. To ta len zbytocne depta!!! Skus na to na chvilu zabudnut a ymsli na to ako si tam s muzom oddychnete bude to perfektny relax. Piestany su predsa take krasne mesto!! Tak sa nestresuj tym co tam budes jest. Ja viem ze ty sama si uvedomujes ze to je cele zle ked to po sebe citas len hladas niekoho kto by ta pochopil :)Skratka si za svoj ciel urci ze sa prestanes vazit a nebudes uzivat prehandla pretoze to velmi skodi zdraviu a tes sa z kazdeho dna kedy sa ti to podari dodrzat. Ja si napriklad rada pisem zoznam co mam urobit a vzdy ked to splnim dam si k tomu fajku a velmi sa tesim ked mam na konci dna cely zoznam odfajknuty :) Drzim ti palce :)

mrska

ahoj roxy...ja viem že je to užívanie preháňadiel nebezpečné ale asi nemám pevnú voľu...a včera večer som sa prinútila opäť vracať, zdalo sa mi že som toho moc zjedla, a ešte som mala aj hnačku, ako by som bola v jednom kruhu....teraz budeme mať v práci gulášovku, mám z toho nervy, aj sa teším na kolegov, ale ako budem jesť...oni vedia aké mám problémy...a že si ma vykrmia aspoň raz....tak plánujem ako to vyženiem zo seba...kúpila som si aj čaj proti zápche a už ho kombinujem s preháňadlom...lebo ma začali všetci pozorovať, aj doma aj v práci....a sestra ma ešte nevidela teraz v lete v tielku, avčera skoro odpadla,síce neviem prečo,začala tam histeričiť že umieram...to už preháňajú,ja jem ale zdravo...nechápe to nikto alebo čo? další problém je že ideme v lete s mužom na 3 dni do Piešťan...tak mám strach ako budem jesť...máme tam raňajky a večere,raňajky ešte v pohode ale tá večera....a chcela som si vziať aj váhu ale dcéra ma zdrbala ako decko....ja som odvolala aj 5-dňovú dovolenku len kvoli tomuto...:(....tak som sa tu aspoň vyrozprávala....dakujem každému kto mi tu poradí....hlavne tebe roxy...

roxy234

ahoj mrska, prepac za dlhsiu odmlku :)... To co si opisavala ten zavrate a ze si slaba je ejdnoznacne z toho ze malo jes vela cvicis a este aj uzivas prehanadla. Je to velmi nebezpecne tie by si mala uplne vylucit! Neskor mozes mat zdravotne problemy z toho a to uz bude neskoro buchat si hlavu o stenu. A nevaz sa. Naco je to dobre ved toje aj tak nepresne. jasne ze ked sa najes si atzsia ako ked si nenajedena a to nezanmena ze si pribrala. Dolezity je aj pomer svalov a tuku. Vazenie len zbytocne prispieva k depresii aspon u mna to tak bolo tak som prestala. Ale je pravda ze sa stale sledujem a leziem uz na nervy sama sebe!
Drzim palce :)

dyrberg

mrska prosim Ta mohla by som s Tebou hovorit, ja mam nieco podobne ako ty..a potrebovala by som s niekym o tom ovorit

dyrberg

mrska prosim Ta mohla by som s Tebou hovorit, ja mam nieco podobne ako ty..a potrebovala by som s niekym o tom ovorit