No ide skôr o moju hlavu. Neprejavuje sa to u mňa tým že by som nejedla vôbec ale ako náhle sa najem vyčítam si to. Celý deň myslím len na jedlo a keď sa cítim najedená nenávidím sa. Nenávidím ten nasýtený pocit.. ja napríklad do školy si naschval nezoberem peniaze a hladujem tam do tretej lenže potom prídem domov najem sa a úplne som z toho smutná len rozmýšľam ako to zo seba dostať (nevraciam naschvál..zatiaľ) .. a potom neschudnem lebo hladujem potom zas jem hladujem.. a tak dookola.. No a potom som smutná lebo som tučná.. Keď sa najem vidím sa v zrkadle ako keby som mala 100 kíl a keď cítim ako mi škvrka v bruchu cítim sa chudšia.. neviem už si prídem ako psychopat dokonca často rozmýšľam nad tým aké by to bolo keby som zomrela, že by to bolo jednoduhšie.. Neviem už čo mám robiť :(
Je možné mať anorexiu aj keď jem??
Mrska,zajtra tam chod,uvidis,co a ako.snad ti pomoze a bude to uz len na dobrej ceste,musis verit.drz sa!
mrska, ja sa tiež "seriem" s preháňadlami:-( Už som bola celkom bez nich, ale znova to začalo:-( už som požrala takmer celé "plato", dúfam, že aj posledné:-( Je mi tak smutno:-(...Ak sa smiem opýtať, ku ktorej lekárke ideš? Ako sa volá?
Ahojte baby. Kirsten viem čo prežívaš a u mňa je to to isté. Dnes som na obed zjedla pár hrozien a musela som ísť vracať. A ani to nechcelo ísť tak som bola sklamaná, a tak som si šupla preháňadlo, ja ho nosím stále v kabelke. Aj ja niekedy rozmýšľam či to stojí za to ale potom ked klesne váha tak si poviem stojí....tak zajtra mám ísť k tej lekárke,neviem či to zvládnem....možno z toho nebude nič lebo vraj treba na to veľmi dobrého lekára..ja som bola dostala odporúčanie aj na MUDr.Dimovú z Bratislavy. Pozná niekto z Vás? Vraj je v tom dobrá...Ak nepochodím u tejto tak sa dám objednať k nej...možno....Ďakujem Vám za podporu....Ten názov toho lieku napíšem ked budem doma pri PC,momentálne som v práci....Ahojky.
Baby, nahodou som narazila na tuto diskusiu... Velmi Vám drzim palce v liečbe- chodte do toho! A uvedomte si hlavne, že ste krásne. Lebo je to škoda a úplne ma trápi ked vidím v mojom okolí baby, ktoré sú krásne a zdravé a pritom majú depresie, berú na to lieky a sú celý čas smutné a trápia sa :( No a nie je nutne pekné to, čo je chudé. Vela stastia a hlavu hore!
Ved prave,rozhodnut sa-uz sa rozhodujem rok.ale v takych srackach,v akych som teraz,som v zivote nebola...Kazdy den je utrpenim,kazdy den je hrozne tazky...urcite mi date za pravdu,kazda jedna,ktora zije anorexiou,alebo bulimiou...
kirsten hlavne si uvedom,ze viac ako ty,chce tych 45 kg ta choroba v tvojej hlave.ak sa ti podari zozbierat odvahu a jednoducho sa pustis do liecby,po case pochopis,ze uz ti na vahe vlastne ani nezalezi,lebo sa citis dobre.velmi drzim palce!
Kirsten, to nejde dokopy... byť zdravá, ale mať aj 45kg:-( To by som chcela aj ja, ale viem, že to nie je ok, že toto proste dokopy nejde. Buď jedno, alebo druhé. Musíš sa rozhodnúť:-(
A najviac zo vsetkeho chcem byt 45kilova,ale bez PPP.taky paradox.ze?;))
Dakujem za nazor evcca.teraz je to skor nutene,ale kazdy den mam stavy,kedy to strasne chcem ukoncit.prave vtedy,ked odpadavam od hladu,ked ma hlava nuti cvicit do umoru a ked stojim deno-denne nad zachodovou misou a grcam...vtedy ma napadne,ci to stoji za to...a potom na druhej strane,strasne tuzim skoncit s tym a ist sa liecit...sama sa nechapem.este raz dik.
kirsten, skus a uvidis. poznam baby, co im to pomohlo a chvalia si to dodnes. ja som tam isla na 50% z donutenia a preto bol moj odpor taky velky. dnes by som to uz riesila inak.
hospitalizacia ta nauci niektore veci, ale ten pravy sposob liecenia nastane az po prepusteni z umeleho a chraneneho prostredia nemocnice. ale nech sa rozhodnes akokolvek, aj tak si to odmakas sama, ale len vtedy, ak ozaj budes chciet. lebo nieco ine je hrat frajerku na skupine a ine je stat doma na hajzlom a rozmyslat, ci pojdes grcat opat alebo nie.