cawte mam problem mam 16 a moje prsia su ako keby ani neboli ... :( a pritom postavu nemam uplne chudu ... nepoznate nieco cim by sa normalne nerastli ? necem ist na plastiku je to nechutne .. prosim poradte ... fakt to uz nevyzera pekne ..
Prirodzene prsia?
JA som so svojimi spokojna nadmieru,mam chuducku postavu no velke prsia a su pevne take becka cecka.Neviem,no podla mna su vacsie prsia krajsie su zenskejsie,sexi a pritazlivejsie:)no odporucam pit vela mliecka a sportovat:)
och no,tak tu potom ide uz len o doveru a o vzajomny vztah k tomu chlapovi pred ktorym sa chces vyzliect.Nie vsetky baby maju nadelene zo vsetkeho.ked nemas prsia,tak isto mas nieco ine,co sa bude muzom na tebe pacit.A to ze tvoja matka uz mala v 13 dvojky je vec genov,mozno si viac po ocovi a mozno ta geny prekvapia a prsia ti narastu ani nebudes vediet kedy.Mne sa tiez nezda ze mi rastu a pritom skutocne rastu,a to mam 17 a tiez ich nemam bohvieake.moja mama ma aspon 3.5 a ja mozno dvojky.AcH tie geny.
a okrem toho v plavkach ako to bude vyzerat,podprsenka zakryje ale plavky jaq?
vacsina tu pise ze male prsia su fajn. ale ked nemam ziadne prsia? mate pravdu ze dobra podprsenka spravi divy, ale ked ju dam dole? jasne ze sa hanbim vyzliest pred chlapom ked mam cicky mensie ako on. a to mam uz 16, moja mama a sestra mali dvojky uz v 13.
Je to presne tak,muzi miluju male pevne prsia.Je jasne ze na tie velke pozru,ale nech si potom tie zenske daju prec podprdu,a ked nemaju silikony,tak ich maju po kolena.Ani ja nemam velke prsia,ale spokojnost na priatelovej tvari,ked sa s nimi maznaaa mi vsetko vynahradza a vtedy vidim,ze mu naozaj nezalezi ake su,hlavne ze su mojeMale a pevnucke.(ale no niezas uplne malee :)
NIPLE
V Chirmed na dominikanskom v kosiciach.www.chirmed.sk
male prsia su sexi a pritazlive pre muzov muzi maju radi male a pevne alebo? ale ved dobre vyformovana podprsenka urobi svoje divy
no ked priberies tak sa ti zvacsia aj prsia lenze sa ti ulozi nieco aj na bruchu tomu mozes verit
ahojte:)) toho roku mam 14 a pocula som ze ked priberiem thak mi mozu naras prsia....vazim 43 kil som so svojou vahou celkom spokojna ale chcela by sov vecsie prsia. Bojim sa ze ked priberiem tak ze sa mi vsetko ulozi na bruchu a ze budem mat nemiesto vecsich prs sadlo.