Prirodzene prsia?

rose

s hormony lenzie,tie ja brat nechcem lebo od tych sa pribera a viac chlpatie takze toto vylucujem a ine no ja by som tiez prijala nejake moznosti

lussi

existuje niejaky pripravok na zrychlenie rastu prs?????niejake lieky alebo nieco podobne!!!!!pls napiste ak nieco viete!!!ale musi to byt pripravok ktory mozu pouzit aj deti od 12 rokov!!!!!

v

no co uz....ja mam tiez mozno to 75 A bieeeda a mam 19 od zakladky si so mna robili srandu...teraz to mám na háku ale je pravda že sa bojím vstupit do vztahu...:(

rose

ano mozno je rpavda ze je chyba v mysleni lenze ked som v skole co som na gympli a ja som skoro plocha a ostatne maju ta jak sa mam citit?

mito

Baby, nezalezi velkosti vasho poprsia. Zmente svoje myslenie - male su len vo vasej hlave. Male prsia maju vyhodu, ze su sexualne citlivejsie. Muzi, ktori si vyberaju zeny podla velkosti prs, nehladaju lasku, ale sex - a zrejme chcu takto kompenzovat svoje male veci... Poponahlajte sa od nich. Sam som muz. No mam dojem, ze tu pisu zeny, ktore maju problem s perfekcionizmom. Zmente myslenie a uz nebudete musiet hladat tabletky...

meeeeda

momooo??!! coze 21?? to je co za cislo , ved to musis mat poprsie velka jak ty sama, to je uz na medicinske riesenie. Chod na plasticku chirurgiu nech ti trochu ulavia z toho trapenia, chudatko moje

algeria

ahoj, tak z takych veci si uz hlavu nerobim.ja mam 19 rokov a velkost podrsenky 75A.nepomohlo mi nic.az antikoncepcia, ale nie velmi.a aby toho nebolo dost, mam medzi nimi aj viditelny rozdiel na pohlad.vidi to aj moj frajer, ale uz si na to zvykol a nevadi mu to, takze si z toho stresy nerobim uz ani ja.a ak chcem vystrih, dobre podrsenky existuju :)

halloweenka

BABY, KTORE PISETE, ZE NEZALEZI NA TOM, CI SU PRSIA VACSIE ALEBO MENSIE.
Tu nejde o druhych, tu ide o seba! o svoj dobry pocit. Niekto ma nadvahu, ale citi sa dobre. niekto ma podvahu a citi sa tiez dobre a keby pribral alebo ten s nadvahou schudol, mozno by na pohlad vyzeral lepsie, ale NECITIL BY sa tak. A to je najdolezitejsie. Ako sa zena citi. Aj ja by som sa citila lepsie s vacsimi prsiami i ked sa manzelovi moje pacia a je s nimi spokojny. Ale JA sa necitim dobre. A PRETO HLADAM NIECO NA ZVACSENIE PRS. TERAZ UZIVAM DECOLEN, NO VYSLEDKY BY MALI PRIST AZ O 2 TYZDNE. POTOM DAM VEDIET.
CO HOVORITE NA E R D I C ?? JE STRASNE DRAHY, STOJI AZ 10.000 SK! TOLKO NEMIENIM VYHODIT ZA NEJAKE TABLETKY, KTORE NEMUSIA BYT STOPERCENTNE.