cawte mam problem mam 16 a moje prsia su ako keby ani neboli ... :( a pritom postavu nemam uplne chudu ... nepoznate nieco cim by sa normalne nerastli ? necem ist na plastiku je to nechutne .. prosim poradte ... fakt to uz nevyzera pekne ..
Prirodzene prsia?
nestracaj nadej mojej kamoske zacali rast az na vysokej ked zacala sexovat a mne vlastne tiez aj ked este vzdy to nieje ziadna slava ale aspon nieco ked budes mat dvadsat mozes zacat stresovat a to ze po osemnastke nerastu nie je pravda.
(lulu15)....citala som ze konzumacia syrov je na zvacsenie poprsia....tak skus jest vela syrov a uvidis
moja mama ma 4-ky a ja 1-ky...mam 20 rokov..seriozne...what´s the problem..?
POKIAL MA VASA MAMA JEDNOTKY, MATE SMOLU, PRETOZE ZENSKE VECI, AKO VELKOST PRS NAPR. SA DEDI PO MAMINE. AK MA VASA MAMINA STVORKY, JE NA 90 % MOZNE, ZE STVORKY BUDETE MAT AJ VY.
EXISTUJE MNOZSTVO DRAHYCH CHEMICKY NEIDENTIFIKOVATELNYCH KREMOV, KTORE "ZARUCUJU" RAST PRS, ALE UVEDOMTE SI, ZE AJ MATE VIAC AKO 18 ROKOV, PRSIA VAM NENARASTU.
PLASTIKA. NERUCIM ZA NU - PO VYBRATI IMPLANTATOV SU PRSIA MENSIE A OHAVNE, AKO TA NAJOHAVNEJSIA PAMELA ANDERSON.
CIBULA. JEDEN KRAT DENNE NATIERAT KRUZIVYM POHYBOM.
JEDEN KRAT DENNE KRUZIVYM POHYBOM V SPRCHE - 5x = 3 KRAT STUDENOU (25 °) A 2 KRAT TEPLOU (35-38°). ZACAT, KONCIT STUDENOU.
TABLETKY - NERUCIM. NEPOMOZU A ZNICIA PECEN.
ANTIKONCEPCNE TABLETKY - OBSAHUJU URCITE MNOZSTVO HORMONOV. NIEKTORYM ZENAM JE PO NICH ZLE, NIEKTORYM NIE. MUSITE ICH ALE MAT PREDPISANE. PO URCITOM CASE VAM PRSIA NARASTU - O POL AZ JEDNO CISLO.
vraj je dobre ked jes cibulu...skus to
jako ja nefim co vam mam povedat ale pomaha okrem toho co tu vrawite aj sebadovera musite si verit a ne sa sklamat a pojde to lahsie(a skuste aj masirovanie)