cawte mam problem mam 16 a moje prsia su ako keby ani neboli ... :( a pritom postavu nemam uplne chudu ... nepoznate nieco cim by sa normalne nerastli ? necem ist na plastiku je to nechutne .. prosim poradte ... fakt to uz nevyzera pekne ..
Prirodzene prsia?
Vazene dievcence....V prvom rade velkost prs je geneticky dana takze s tym vela nenarobite.Stava sa ked sa priberie tak niektorym to ide do prs na zadok stehna atd.Antikoncepcia moze ale nemusi zarucit vacsie prsia.Takze treba sa mat rada take ake ste a ked nie pomoze len plastika.Moj otec je plast.chirurg takze viem o com hovorim.Ale ani sil.prsia vam nezarucia lasku nejAKEHO CHALANA..........ak baba nema iskru nepomoze jej vobec nic..........
a neviete fakt niekto poradit ako zmenšiť prsia......ja mam 21 a hrozne trpi moja chrbtica a aj ja, pretoze to cloveku dost prekaza v mnohych aktivitach.....co mam robit????stale sa to zhorsuje...???:-((
Ja som vyskúšala všetky možné (aj prírodné) prípravky na zväčšenie pŕs. Nič nezaberá. Ani hormonál. antikoncepcia. Mám 29 a depky od puberty. Mám už toho dosť a vážne uvažujem o plastike. Už je to možné aj na splátky. Huráááá!
ak ti tak strasne vadia a prekazaju velke prsia... viem ze v statnych nemocniciach to robia zadarmo,, ked to uvedies zdravotny dovoe, nie ako dovod cizste estetiky...Musis uviest ze to to skodi na zdravie a chrbticu, atd....
100% to je bezplatny zakrok (teda z poistky)...je to super... ak sa odhodlas good luck
Nechápem. Plačete, že nemáte prsia. No keby ste ich mali také veľké ako ja, už by ste neplakali, ale nariekali !!! Nemôžem behať, jazdiť na koni, nemôžem si obliecť čo chcem, zavadzajú mi. Takže budte šťastné, že ich máte také, aké sú. Hoci menšie, ale bez problémov.
a pomoze aj granko??:)) toto do seba lejem od mala a prsia nikde... a moj vyvin sa uz s velkou pravdepodobnostou zastavil...no co uz...ale silikony by som si nikdy nedala...
prosim, mate niekto skusenosti s decolen? ak ano ake? dakujem