Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodzene prsia?

alenka

Ahojte, podla mna je najdolezitejsie ci su prsia pevne. Ked su, tak je jedno aku maju velkost. Urcite su krajsie prsia, ktore su mensie a pevne, ako velke nepevne. Ja mam zase taky problem, ze mam kosiky 70D a mam co robit ked chcem aby boli pevnejsie. Pomaha mi plavanie a trochu cvikov. No ked prestanem cvicit, prsia ochabnu a to vobec nie je pekne. A okrem ineho mam niekedy problemy s kupou spodneho pradla, siat atd. Dost vela oblecenia je site tak, ze ked je vacsi kosik, automaticky je velky obvod. Takze sa netrapte ked sa vam zda, ze ich mate male...je to lepsie ako vacsie. Ja by som chcela trochu mensie prsia, lebo je lahsie udrzat ich pevne ked zena cvici.

olga

Ahojte.Pracujem v Hoteli Spirit v BA, kde vyrabaju zaujimave vyzivove doplnky, ktore by mohli vyriesit Vase problemy.

PRSIA EXTRA+  … a Vaše prsia budú Vašou prednosťou!
Účinky: Trvalé zväčšenie pŕs, odbúravanie tukového tkaniva a redukcia hmotnosti, zmiernenie menštruačných bolestí a úprava nepravidelného menštruačného cyklu, prírodná náhrada klasickej hormonálnej terapie (klimaktérium, osteoporóza), priaznivé účinky na psychiku, zvýšenie sexuálnej aktivity, zachovanie mladistvého vzhľadu...
CENY:
balenie   30 tbl.   247,- Sk
balenie 100 tbl.   688,- Sk
E-MAIL: prsiaextra@multivitamins.sk

PRSIA EXTRA + LÍNIA
Zväčšenie pŕs bez operácie, zvýraznený účinok podporuje zároveň zníženie hmotnosti. Účinnou kombináciou fytohormónov (Angelica sinensis, extr. z chmeľu, Black Cohosh, Damiana a ďal.), zvýraznenie ženských tvarov, pôsobí proti akné,a v onkoprevencii. Zásielkový a internetový predaj priamo od výrobcu. Až o 40% nižšie ceny – neplatíte za reklamu! www.prsiaextra.zoomshare.com

ajaja

ja mam 17 skoro 18 a moje prsia su neni ani do kosika 75A.....dost ma to stve,ale aj male su pekne nie?:)))...lenze ja nemam skoro ziadne...a ja chceeem,tak co s tyym????

malicka

Aj ja mam 16 a mam ich take male ze na ne potrebujem lupu s 500nasobnym priblizenim:)))sranda musi byt:)))noo ale aj tak uz rozmyslam o plastike kto mi pomoze???????????????????

kessy

ja ked som chcela aby mi uz narastli prsia,tak som do seba liala nechutne kakao (neznasam mlieko)a prsia boli na svete
KAKAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heha

keygril bradavky take vetsie a nejaké nevyrazné akoby "rozpite"? ja mam jednu taku,ale ked ju trosku pomasirujem alebo pri vzruseni tak sa stiahne a viac zhnedne.je krajsia ako normalne.
A tiez ma to hneva,nepaci sa mi. Dufam je nas viac,lebo som myslela,ze to iba moje su take ked som porovnala s tymi v televizore.

bobik23

baby, ja mam 22 a tiez to nie je uzas s tou mojou velkostou, no nikdy som sa nad tym az tak netrapila, mozem spat na bruchu, rychlo behat a pritom mi nic nevybija zubky. nehovorim, ze pekne velke prsia su na pritaz, no mne sa aj taketo male pacia a mojmu priatelovi tiez.

keygirl

ja mam taky problem že sa mi zdaju moje bradavky nejaké velké vôbec neviem prečo.ked vidim nejaku modelku ktorá ma malé bradavky..nechapem prečo ja mam také..trapi ma t o