Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podme chudnut! Uz naozaj

Príspevok v téme: Podme chudnut! Uz naozaj
mariolka12

Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!

212

niečo z cukety dietne:

orestovať cibulu na nu dame postruhanu na hrubo cuketu,okorenime,osolime ,trocha vegety a ak mas rada cesnak.dusime len asi 15 min.

plnene cukety:
cukety rozpolime,vydlabeme z nich lodičky.
chude maso pomelieme opražime na cibulke,okorenime,pridame vydlabanu dužinu z cukety,rajčiny pokrajane ,cesnak a naplnime lodičky,podlejeme trochou vody a zakryjeme alobalom a pečieme,pred dopečenim posypeme syrom

212

môj dnešny jedalniček:

R: broskynovy Njogurt+3 platky Nbabovky
D: ryžovy puding s čokoladou
O: kuraci perkelt s Nkolienkami +rajčinovy šalat
OL:jahody a tvaroh
V:obložene Nchlebiky so zeleninou a šunkou 92% syr

NiKoLaa

ahojte baby..:) mohla by som sa k vám pridať? mám okolo 165-170 cm a vážim 62 kg.. chcela by som schudnúť aspoň tých 7-8 kg ak sa podarí..nechcem držať žiadnu diétu, ale chcem sa zdravo stravovať,keďže som ešte vo vývine.. držala som dietu, schudla som 5 kg, no potom som vážnejšie ochorela a kilá sa hneď nabrali s5.. kedže ja sa sama ustrážiť neviem a potrebujem niekoho, aby mi vravel čomám jesť a tak, boli by ste také ochotné a pomohli mi?? :)proste ja si sama neviem spraviť jedálníček..to jemôj najhorší problém..prosím,pomôžte mi.:)leto sa blíži aja chcem dať kilá dole..

NiKoLaa

ruza: neviem či pomôže, ale nakrájaj si cuketu na kolieska, daj ju na pekáč, okoreň, posoľ, daj trochu olivového oleja navrch daj plátky syra a daj zapiecť..:)

ruza

Moj dnesny jedalnicek:

R:zakvas biely
D:1 banan+1 jablko
O:bravc.maso kocky+ ryza
OL:acidko biele+cola zero
V:nieco z cukety(dnes som ochutnala surovu cuketu-bleee-nasla som si taky recept na nete-mate niektora nejaky recept na cuketu?)

ruza

Vikiina,wau! Ty sa teda drzis-len vydz!!!drzim palce! ale aj ostatnym babam,lebo ne to ide tak tazko jak v lete na saniach.:-(ja som stale hladna a mam stale chut na sladke-ide mi to tazko,ale mam perfektnu segricku,ktora ma stale povzbudzuj,ze len nech neprestavam,ze vysledok sa isto dostavi.Tak jej slovami povzbudzujem aj vas vsetky,pre ktore to dietne stravovanie nie je az tak jednoduche.
Ja totiz mam pocit,akokeby som nechudla ale priberala-na satach to tak citim a vidim-taaakze tazko mi je. Dnes vecer sa mi uz zacina ozyvat hlava-tak som is dala COLU ZERO(tuto radu mam od mojej milovanej segricky a odporucil mi ju aj fitnes trener pit pocas tejto diety-pretoze ma 0,0000 kalorii)a hlava prechadza.Ked mam velku chut na sladke,tak si dam tu Colu zero-chuti ako normalna cola.To je moj tahak.:-)

Vikiinna

R: grahamový rohlík, paradajka, vajíčko na tvrdo
D: 2jablká, ryžový chlebíček
O: cestoviny s tuniakom, hlavkový šalát
D: fit tyčinka
V: ešte uvidím

212

ak ta nenapada čo by si jedla pri tejto diete,možeš si n ajeho stranke najst jedalny listok a nechat sa inšpirovat,je tam na každy týžden novy jedalny listok a množstva jedla na vyber.
je tam listok,pre tych čo chcu rychle chudnut,pre tych čo chcu normalne chudnut aj pre tych ,čo už nechcu nikdy pribrat a doteraz si davali pozor na stravu a nejdeli nič sladkeho ,no myslim,že každy si naozaj vyberie.

212

ahojte,
ruža - mna nafukovalo skoro stale a ako nahle som si dala niečo sladke alebo kysnute čo je aj chlieb tak som k tomu este mala aj nočne palenie žahy,kyselina sa mi tlačila až do krku.bola som aj na vyšetreni žaludku,lebo som si myslela,ž emam niečo so žaludkom,ale už tam mi povedal lekar ,že treba upravit stravu zakial mam ten žaludok v poriadku.len to s alahko hovori tomu,čo ma spravne navyky ale mne to teda nešlo.
a to že sa da touto metodou chudnuť tak to treba skusit,aby človek uveril,mne to ide aj mojej kamoške a čo sa stretavam v obchode s ludmi,tak tam preto chodia a kupuju,lebo im to funguje a pomaha aj na ine veci ,nielen na chudnutie a čo jedavam poobede,na zase to n ačo mam chut,dneska som mala poobede chlebik s pomazankou papriku a rajcinu a na večeru som mala pred chvilou plnene palacinky s mletym masom a omačkou.
to chudnutie spočiva v tom,že ich muka a vyrobky nebsahuju tolko uhlohydratov a žaidny cukor .je to všetko nahradene trastlinnymi bielkovinami .
inak aj tu na tejto stranke ,hore na lište ked si klikneš na članky najdeš članky prečo s apribera z uhlohydratov a nie z tukov ale aj kopec inych.naozaj velmi dobre je prečitat si to.
ale to zase neznamena ,ž es amožeš prepchavat tukmi ako je vypražane jedla a slanina a pod.ja ked si dam niečo vypražane ,tak velmi malokedy a ak je to obalovane tak len v N.struhanke.
ale v podstate jem všetko n ačo mam chut,jedine čo som už spominala,je že zemiaky a určite druhy ovoci anemožes jest kedy chces,tak ked mam chuť na niečo zemiakove, tak si to dam na obed.
ovocie nejem žiadne už na večer.

mariolka12

ahojte babule vy sa jak pekne stravujete!!drzim palce...ja som dneska celkom oka, doobeda fajn, potom som mala acidko a na veceru salat s cottage cheesom:)dnes nejdem cvicit som nejaka xora..ale stvrtok to dobehnem. drzte sa