Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
caute baby, konecne sa mi podarilo sa sem dostat, mam teraz skuskove a vela sa ucim, ale musim sa pochvalit, mam dole dve kila :) len dufam, ze to po skuskach nepriberiem naspat..
dnes ranajky: omeleta s fazulkami, desiata: asi nejake ovocie, obed: este neviem, co mama uvari, vyberiem si potom z menu.. :)
drzte sa :)
mariolka a nemaš niekde blizko obchod
UP DATE?tam si možeš kupit aj nejake keksiky a zmrzlinu,ktoru možeš jest aj pri diete a nepriberieš z toho.
postupne sa ti zniži chut na sladke,ked to budeš jedavat,lebo telo si privykne ,že mu nedavaš cukry ,
ja som napr.na začiatku jedla od nich takmer všetko čo bolo sladke,hoci ja som pred tym ani sladke nejako nemusela,ale to je zakon schvalnosti,respektive fungovania pri každej diete,že ak chces ist obmedzovat uhlohydraty ,tvoje telo si začne pytat,to čo si mu do teraz davala a preto ma potom človek stale chut na sladke aj ked za normalnych okolnosti tupotrebu pred tym nemal a ak ju mal pred tym,tak je to este horšie.ja som napr.nikdy neranajkovala a zo začiatku ma až napinalo na vracanie ked som mala rano jest,teraz s auž zobudim s tym,že som hladna.lebo moje telo začalo v noci normalne fungovat a spalovať,pred tym čo som všetko pojedla,tak sa iba namahalo a kvasilo vo mne.
moje ranajky dneska:jogurt+N-vianočka
no ahoojte uz som sa aj ja registrla...jeeej kilo to je super to je uzasne gratulujem len tak dalej..ja som dneska doslova zezrala horalku a este som mala aj zmrzku ja to nejak neviem :(vas obdivujem
majka,ale ja si myslim ,že 1kg dat dolu za týžden je tiež super,tak sa teš aj ty svojmu uspechu.len keby to tak išlo stale.
to by bola bomba,nie!?
ja ked prejdem za 80-ku ,tak budem štastna jak blcha-:)
ale nechcem ist na to rychlo,chcem to vyskušat ,či to pojde takto ako doteraz,čo sa mi velmi pači a hlavne pevne dufam ,že tento krat to už bude na stalo .
majka,tak prečo to teda nevyskušaš?
inak teraz prišiel aj moj manžel domov a on ma 1 kg dolu ,tak sa tu vytešuje ale zase ma menej v pase dolu.
takže ono je to individualne.
ale som zvedava kamošky mi maju pisat dneska ,kolko oni maju dolu.
tak dneska mame taky vytešovaci deň.
a držim aj vam všetkym palce,nech sa vam dari!
Čaute baby, tak baby ahojte..:)) no tak to som ja Nikola..:)) no viete, potrebujem schudnúť do svadby aspoň 5 kg, lebo svadba je už za 1 mesiac a rozmýšľam, že začnem s mliečnou diétou a potom sa budem stravovať zdravo tiež, len ešte tam niečo pridám.:-)) viem, že to nie je moc dobrý nápad, no nič iné mi neostáva, keď mám len jedne mesiac..
wau 43! perfektne,za tyzden dole 3 cm v pase? PERFEKTNE! To by som brala!
Ja som mala vazenie vcera-lebo tu dietu som drzala od min.stvrtka-takze vcera uplynul tyzden a mala som dole 1 kg ale v pase ani 1 cm dole-vobec nic!:-(
Ked vidm,ako si Ty krasne papkas sladke jedla pocas dna a ja stale na tych bilekovinach,tak veru hned by som presla na tu Tvoju dietu.:-)A to este beriem L-Carnitin,tak ako mi to trener povedal-rano nalacno a potom pre prechadzkou,alebo nejakou fyz.aktivitou.Tak poviem vam,ze veru bieda-prebieda u mna.
Ale snad sa to pohne dalsi tyzden-ten trener mi sluboval 2 kg tyzdenne dole a to bez cvicenia! Tak dam tomu este 1 tyzden a uvidimeco potom. Drzte sa a drzim palce vsetkym pri vazeni a merani.pa,zatial:-)
tak sa nam to tu trochu pomiešalo s tymi menami,ja som 212 -:))
tak ja mam dneska važenie a meranie:
0,5kg dolu dalšich a dalsie 3cm v pase.sa tešim.
ranajky som už pisala ,tak napišem este dalsie jedla čo om dnes dala do seba:
d: panna cotta s jahodami,
ob: N- 2 makove kolačiky
OL: paprikaš kuraci s kolienkami a uhorkami
som si prehodila obed s olovrantom dneska lebo som bola preč.snažim s apravidelne jest,tak aby mi to potom nechybalo.
V:hovädzia polievka s N-mrveničkou
baby.ta "maja 05" to som ja "ruza"
stalo sa to tak,ze admin mi nedovolil napisat prispevok,kym som sa nezaregistrovala,tak som skusila sa "prihlasit" svojou starou pravekou registraciou,ci nahodou este nefunguje a skoro som odpadla-ono to fungovalo,len som si uz nevsimla,ze mi to dalo staru prezyvku,ktoru som tu kedysi mala -"maja05",tak ma kludne mozete odteraz volat "maja"-to je zaroven aj moje skutocne meno a moje najoblubenejsie kvety su ruze:-)
dik za pochopenie a sorry za chaos
caute,tak moje dnesne menu:
R: biely smotanovy jogurt zmiesany so zakvasom+biela kava bez cukru
D: porezany kusok jablka s bananom a zmiesane so smot.jogurtom
O: 2 buchty na pare plnene coko a posypane grankom(dovolila som si to preto,lebo dnes makam doma ako diva a este teraz poobede idem do mesta,tak dufam,ze to vychodim)+biela kava bez cukru
Ol:asi dusena hliva ustricova
V: asi sojove rezance s paradajkou( dusene)
Baby,super sa drzite,fu klobuk dolu! a budete sa vazit koncom tyzdna,ci meriate sa?mohli by sme si to porovnat a prisposobit tak nase jedalnicky,aby sme lahsie chudli,ste za?