Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
Ale vies co?o tu napisala 212 o tom norbiho update,tak fakt zvazujem,ci nan neprejst-ale kupovanie by sa asi neuskutocnilo,ale jesla tych zasad,ze co do 12-tej atd.Studovala si si to,uz?
Mariolka,praveze som hladna skoro v jednom kuse,nasytila som sa az teraz vecer,ked som si dala tie sojove platky s horcicou a redkovkami-to mozem povedat,ze som fakt syta,ani som nedojedla celu porciu,ale vies,ja som na tejto strave este len od stvrtka,takze cakam a cakam,kedy sa i stiahne zaludok:-)ale myslela som na Teba,ze ten orbitrac by som mala,ale zatial som sa k nemu nedotlacila-a vies co?idem nan teraz a hotovo!:-)musim predsa uz niekedy zacat
Ty kedy mavas to fitko? Ja som skor rozmyslala nad Zumbou,ja nedokazem na tych strojch vo fitku svicit-uz som to skusala,ehm,ehm:-)
cola zero? mojko, a ty chceš schudnuť?
cauko tak ja som dnes mala roztek s maslom, co teda neni moc zdrave, potom acidko, na obed zeleninu s cestovinou potom zas acidko a na veceru kusok pizze, jojoj:))) a ako zatial dobre?da sa?nie si hladna alebo tak?
este som zabudla-pred olovrantom som este zjedla rozok s maslom a syrom
a na veceru si uz varim: sojove platky na vode
Ahoj mariolka,ako ti ide to chudnutie? moj dnesny jedalnicek:
R:rozpusteny tvrdy syr na panvici+mlieko s piskotami
D:cola zero
O:zeleninove rizoto
Ol:slepaci bujon
V:este neviem
no ak by si sa na to dala,tak napiš,ja som velmi zvedava,my sme tu 3 kamošky čo sa tak stravujeme a chodime raz jedna raz druha na nakup a dalsie čo poznam ,tak si nechavaju vozit tu stravu domov kompletne menu.
problem mam len ked idem na take kacie ako oslava nejaka velka alebo svadba,ale zase on piše,,že raz za čas ked aj zhrešiš,nič s anedeje,ked na druhy den nabehnes zase na ten system a ja som to teda už vyskusala,boli sme na velkej oslave 70-ky ,ktora bola zrovna na obed od 12 do pol noci a nezdržal asom sa ani pri zakuskoch ani pri jedle.ale v pohode,vobec nič mi to neurobilo.pre istotu som s ana druhy den ani nevažila,lebo inokedy som mala po takom vikende aj 2-3 kg na vyše.
ale doma ked niečo robime tak v pohode všetci updatujeme a da sa kompletne cele menu urobit tak,že možeme sa vsetci do syta najest.
bežny chlieb už ani nejedavame doma a ked tak len do tej 12.
ale ten, čo si kupim v ich predajni a podotykam,že je vyborny a niekolko druhov aj pečiva,ten jem až do večera.
tak to je dobre, ze sa neobmedzujes ani v chlebe ale ten jes len do tej 12tej hej?tak sa drz ja sa na take nieco tiez dam!viki pekne :)
D: hrsť ovsených vločiek s vodou
O: celozrnná ryža, trošku pečienky a veela zeleniny.
O: hlávkový šalát s cherry paradajkami a postrúhanou mrkvou s bio chlebom
V: ešte uvidím :)