Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
dneska :
R: 2polievkové lyžice ovsených vločiek s vodou
D: 2 jablká
O: kur. soté, ryža, zelenina
V: mrazená zelenina s knackebrotom
V 2: jablko, pomaranč
212 a ako casto Ta nafukovalo?lebo mna pravidelne kazdy den,poobede sa mi brucho zacne nafukovat,az vecer ho mam stale ako balon-do rana je zase OK,ale poobede sa to zase opakuje,mavala si to kazdy den?
lebo aj pri tejto terajsej mojej dietke to nafukovanie mam stale;mozem sa spytat,co teda jedavas poobede az do vecera,ked Ta uz nenafukuje?
Inac ta strava doobeda vyzera ako uplne normalna strava-ked jes aj pecivo a aj sladke pecivo,to sa ozaj da schudnut? tak takuto dietu by som fakt brala-je to potom ozaj na cely zivot:-)
no kiežby sme boli na tom rovnako,ja veru este nemam 82,5 -:))) al evelmi by som chcela.ale som trpezliva a radšej nech to id epomaly a isto ako ked som chudl ajak diva a veru nikdy nevydržala a hned bola vaha naspat,ale to ved asi každy pozna.
ja pevne dufam,že takto ako s ateraz stravujem sa budem už stale.inak ako ja sa aj uplne inak citim,nemavam od vtedy palenie žahy,nenafukuje ma a podobne.......
ja so dam na ranajky to na čo mam chut,včera som mala bielu aktiviu a 3krajičky N-babovky.dneska N-Bagetu so šunkou a rajčinou.na desiatu som mala jablko, N-tvarohovočokoladovy croasant,ale ja jem kedy som hladna a dam si načo mam chut ,nemam to nejako striktne prepisane.
to N znamena,že je to kupene u nich v obchode alebo upečene z ich muky,čo si sama pečem.
ja mam knihy norbiho tajomstvo a tam su presne tabulky čo do akej skupiny patri.hlavne ovocie už nejem po obede a zemiaky.ostatne vsetko sa da nahradit N -vyrobkami.
212 ja mam tiez vysku 162 a min.stvrtok som vazila 83kg a dnes rano 82,5kg,takze myslim,ze teraz sme na tom uple vyskovo aj vahovo rovnako
ten link,co si dala na toho Norbiho je skvely na 1 strane vsetko napisane-vcera som si ho nastudovala a ako som uz vravela aj Teba Mariolka,fakt vazne uvazujem,ze zapojim Norbiho update do mojej sucasnej "diety",pretoze ja teraz dodrziama jednu dietu,co mi odporucil fitnes trener,ze rano a vecer bielkoviny a cez den sacharidy,ale neviem to tak striktne na 100% dodrzat a ako vidite vaha takmer stagnuje-dokonca meriam ci aj obvod pasa a nist
212, chcem sa Ta vsak spytat,co jedavas na ranajky a dopoludnia? Dik.
Prajem vsetkym vela stastia pri zhadzovani nasho prebytocneho tuciku! :-)
caute baby! moje dnesne menu: :-)
R: vajickovy salat s paradajkou
D: nic-bola som v meste-nestihacka
O:bravcove kocky+dusena kysla kapusta+3 knedliky
Ol:1/4 Delisy+1/2 mlielcny rez+ 1/3 bliele acidko
V:vajcikovy salat s paradajkou+
orbitrac
nuz, myslim, ze aj ja skusim toho norbiho :) uvidime, ako to pojde
Baby,ja som mala ten isty problem čo vy.
stale som zvažovala od zajtra od pondelka a pod.vyskušala som snad všetky diety sveta.dokonca som 2x schudla vyše 20kg pomocou trenera a upravy jedalnička.
bolo to užasne ,ten pocit,že mam prvy krat o 22 kg mnej a druhy dokonca o 26kg.
ale ja nevydržim stale nejest chleba a sladke.potom do toho prišli nejake zdravotne problemy,operacia,zostala som bez pohybu a kila sa lepili jedna radosť.snad čo den to kilo.
neviem aky mate problem s vahou,ja som mala velky,teda ved este aj mam.meriam 162 cm a važila som najviac 93 kg.
teraz važim 83 a ani nie pred mesiacom som mala 88,5.
ale naozaj teraz chudnem prvy krat s radostou a bez nejakeho velkeho obmedzovania.začinala som prvy týžden len podla hodin ako piše Norbi,ale potom sme sa dohodli s kamoskou,že raz do týždna vždy niektora vybehneme do nedaleko mesta a nakupime si chleba a ostatne suroviny.nechcem vas tymto nahovarať,ved to je každeho vec ako sa rozhodne,chcela som sa s vami len podelit o skusenost,lebo viem ake je to ťažke chudnuť.
čaute baby :)))
R: celozrnná žemla potretá s nizk. mekkym tvarohom
D: banan, 2 jablka
O: spagety
V: polku tuniaka, paradajka, celozrnná žemla
tak podho na orbitrac, ak pojdes tak ja pojdem zabehat:)) zumba je fajn, mna to moc sice nebavilo ale rozhodne sa zapotis kedze je to take aerobne..no aj ja rozmyslam ze ten norbi je fajn, lebo to vyzera tak normalne tak by sa asi clovek mal stravovat...