Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
Ahojte babenky! :-))
Tak moje dnešné raňajky/alebo už skôr desiata : syr s paradajkami, a na obedík som si uvarila špagety..:-)) prosím poraďte dačo na zvyšok..:-)) ináč ako sa držíte,? ;))
212: ďakujem za upozornenie.. na toto si začnem dávať pozor..
Aj mňa väčšinou chytá na sladké poobede..:/ Ale nejako to pozmením, aby som mala aj sladké niečo..:-))
moje ranajky dnes:
N chlebiky so šunkovou natierkou,rajčiny a paprika
Dobre ranko!
s tym ovocim je to naozaj tak a to sa tyka aj ovocnych štiav.
vynimkou tvoria už tie spominane jahody,maliny,egreše,ribezle ......
Dobré ráno :)
dneska som začala s krajcom chleba, vajíčkom na mekko, paradajkou a plátkom eidamu
pekný deň vám prajem :)
no ako sme dobre prepojene baby:)no ovocie by sa nemalo vecer uz lebo ma vela energie ktoru uz nepotrebujes radsej to zmen a daj doobeda...jaaaj keby mi aj prax tak isla ako teoria:-)peknu noc
V: zase jahody, maliny, černice
To fakt je s tým ovocím pravda ? Ja mám práveže vždy o 5ej ked večeriam najväčšiu chuť na ovocie :/
A ako sa Vám teda darí, baby ? :)
no nevidela som to priamo ako pišete,ale klikla som si že si idem pozriet,či niekto nepiše a najprv jedna a ako som išla čitat dalsie tak hned druha ste tam pribudli.
tak mi to bolo take smiešne,že sme asi všetky tri naraz mysleli na to iste -:)
212 to vazne?
Mariolka a ja sme pisali naraz a Ty si sa na to kukala? :-)))) tak to je show!paraaada!!! mam rada toto nase forum:-)
mariolka,
ehm,ehm,tak naposledy bol orbitrac predvcerom,ale kedze inac nedaaaas,tak teda idem aj ja dnes cvicit na ten orbitrac.jaaaj,ked ja a sport-jaaaaj-no nist,ale citim sa po tom orbitracu lepsie,tak musim sa prinutit-dik za upozornenie.:-)
nikolka od toho obeda uplne všetko.
ovocie obsahuju vela cukru a organizmus ho nevi epsracovat v noci a potom len v tele kvasi a zabranuje spalovaniu tukov
Ahojte babeny!:))
Tak naozaj už od zajtra začínam..:)
Môj zajtrajší jedálníček by mal vyzerať asi takto..:):
Raňajky: aktívia biela a jablko
Desiata: vlašské orechy s medom
Obed: špagety so syrom a s kečupom
Olovrant: nastrúhaná mrkva s jablkom, s medom a s hrozienkami
Večera: 1 jablko, 1 pomaranč
Zmenili by ste ešte na ňom niečo???:))