Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
som netušila,že taki zaneprazdneni športovci a manekini maju ešte čas chodiť na internet a robit si srandu z ludi,ktori maju problem schudnuť.
ale držim ti palce, aby ti to čo najdlhšie vydržalo v zdravi.
a s tukom sa netrap,že nemaš žiadny,určite ho maš,každy človek ho ma,len niektorym je bohužial dosť vidieť a vadi im,tak sa s tym snažia niečo robiť.
ja by som skor potreboval pribrat nejake to kilecko. nemam na tele ani gram tuku, len same slachy a nejake tie svaly. neviem, ci to neni zle, asi moc sportujem. volaky tuk by sa zisiel hadam.
nepoznam zatial vela ludi čo sa tak stravuje a rada by som si s niekmy vemienala recepty,ak by sa tu niekot našiel taky.
viac poznam tych čo si jedlo od tial priamo objednavu n acely týžden,ale k nam bohužial nevozia to jedlo,tak si pripravujem všetko doma a raz za tyžden si chodim nakupit do ich predajne muku,chlieb pečivo sladkosti......všetko čo sa vlastne z 3.skupiny može nahradit do 1.skupiny.
mojim najvacsim nepriatelom bol vždy chleba,ja milujem chleba a bez neho som pri každej diete velmi rychlo schudla ale velmi malo vydržala,takže hned ako nahle som začala znovu jest chlieb a prilohy tak som pribrala raz tolko.
tu ho možem jest až do večera bez vyčitiek,že priberiem a este aj chudnem.
ale samozrejme všetko ma svoje hranice.
tu najdeš taky skrateny vytah z tej knihy:
www.amon8.sk
nie,jem vtedy ked som hladna od 6 hod do 22 hod.potraviny su rozdelene do 3 skupin podl ahodin ,i.skupina sa može jest do 22,00 ,2,skupina do 15,00 hod atretia len do 12 ,00 hod ale tamer všetko sa da nahradit v ich predjniach do 1 skupiny,takže nemam problem sa kedykolvek najest čoho chcem a všetkko j evelmi chutne,ja neviem či to ni eje nejaka reklama ked by som sem dala ich stranku,ale ked si to najdes na googli,tak tam najdeš všetko čo chces o tom vediet alebo s apytaj a ja odpoviem.
212 no o tom som uz pocula a znie to velmi rozumne v podstate sa o to snazim viacmenej a ake su tam tie zasady, teda myslim ze tiez jes patkrat denne?ci ?a gratulujem k schudnutiu:)
skušali ste už niekto norbiho tajomstvo update?ja som sa dala na to pred 3 týždnami,mam dolu takmer 5 kg a jem všetko na čo mam len chut,samozrejme to ma určite zasady.konečne som našla niečo čo mi naozaj vyhovuje a nie som hladna a nemam z toho mindraky.
tak ja dnes na ranajky salatove listy a jedno kolecko olomouckeho syrecka, ten syr ma veru riadne zasytil :) potom dva pomarance, obed: kuracie stehno, salatove listy a trocha zemiakov varenych a teraz rozmyslam, co budem jest do vecera, vyzera to uz len na zeleninu so syrom, mozno biely jogurt.. i ked aj to kura so zeleninou by som si este mohla dat, kedze su to bielkoviny :) a vecer hodinka orbitrek, uz sa vazne tesim :)
Tak vitaj kol_ibrik:) ja som dnes zaital mala chlebik so sunkou a paradajkou...potom planujem acidko a potom obed ale co neviem nejake masko so zeleninkou a troskou zemiackov..a vecer by som chcela ist behat uvidim
caute baby, ja chudnem "od zajtra" uz asi 7 rokov.. ach jaj.. tak sa pridavam a chudnem uz od dnes :) bolo by dobre dat dole tych 20 kil, ale aj 25 by potesilo.. ranajsia vaha 86, 170 cm