Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!
Podme chudnut! Uz naozaj
Tak to je fakt telepatia:-)))))
tak tomu sa hovori telepatia -:))
ste naraz obidve pisali a ja som sa prizerala -:))
mariolka,
co je s Tebou? ako sa Ti dari?
212,Nikolaa
dik za receptiky zidu sa,nakoniec som tu cuketu tiez vydlabala a naplnila paradajkami a navrch platky syra a dala zapiect-nakoniec mi takmer celu veceru zjedli detvaky s ocinom:-)-mali sme to 1.x v zivote-tak budem skusat aj dalsie recepty s cukinou
moje dnesne menu:
R:vajickovy salat so zeleninou
D:ovocny salat
O:brokolicova polievka so zemiakmi zahustena mukou a acidkom
O:roztopeny syr+acidko
V:este neviem-asi nieco s acidkom
Drzme si palce!
caute babule, jake ste super, len sa drzte, ja sa tiez snazim a myslim ze sa citim ovela lepsie, dneska mam cvicenie!Nikola jasne ze sa mozes pridaj vitame ta tu, drzime palce...viki ides na to dobre aj vy ostatne...ja som dnes na ranajy nejak nestihala kusom rozka potom obed za tri hodky kur.spiz zeleninka a ryza a na olovrant som mala take musli tycinky..no bieda ja viem:D a teraz som dotlacila kur.prsia so zeleninkou..a ruzicka dufam ze nezabudas na orbitrac;)
hej ? tak potom fajn :)
D: biela activia, jablko
O: kur. maso, celozrnná ryža, hlávkový šalát
Ahoj 212. Napísala som ti na tvoj e-mail..:)
jahody a maliny su jedno z mala ovoci,kotre možeš papkať aj poobede aj večer,bez obav,pokial k nim nepridaš žiadny cukor.
dakujem ruza, snazim sa :)
vcera V: nemohla som si odpustit cerstve jahody a maliny :/ asi 200g
dneska R: musli
inga212@azet.sk
Ahoj 212.. dala by si mi tvoj e-mail??:)))