Podme chudnut! Uz naozaj

Príspevok v téme: Podme chudnut! Uz naozaj
mariolka12

Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!

maja05

este moj dnesny jedalnicek:
R:roztopeny syr+volske oko+paradajka+uhorka
D:ovocie
O:3 ks pizze
Ol: 1 mango+acidko biele
V:asi tofu syr so zeleninou

maja05

caute dievcata!
mariolka,tak co si napisala o tom sporte,tak presne to mna odradza od cvicenia pri vsetkych dietach;ja ked zacnem cvicit,tiez na vahe mi ukazuje viac a mna ked chcem shcudnut vie najviac deprimovat,ked sa obmedzujem v strave,trapim pri cviceni a este mi vaha ukazuje viac;viem,viem,ze su to svaly,ale ak ta vaha nechce zliezt dolu a obmedzene stavovani s cvicenim ma vycerpava-tak jasnacka-ze motivacia na cvicenie neexist.,ale na ten orbitrack chodievam,kazdy 2.den-ale eln tento tyzden a len na 10-15 min.pretoze som citala,ze ak clovek cvici pri chdunuti velmi namahavo,jeho telo to zaznamenava ako dalsi stres a preto este cvicenie brzdi chudnutie;to som fakt citala-nie je to moj vymysel:-)

Ale ak si schudla za posledny tyzden kili,tak to asi znamena,ze Tvoje telo si uz na tu zataz zvyklo a mozno zacnes uz pravidelne zhadzovat.Ved uvidis,ako to pojde.A prave som citala na nete,ze ta baba,co sla do Superstar so 120 kg-vdaka Norbiho updatu-ale tiez kupovala u nich stravu a pise,ze aj rezne si robieva z ich struhanky, a ze tak schudla na 90kil!Parada,nie? Drz sa a tesim sa,ze to nevzdavas-ja sa najnovise drzim hesla od mojej segricky:"ze vysledok sa urcite dostavi,ze sa toho nemusim obavat."

43
Pytala si sa ma,preco vaham s Norbiho. Nuz tak po prve preto,lebo v mojom okoli sa nenachadza ziaden obchod UP DATE.lastne som ho ani v meste,nikde nevidela.:-( Cize by islo o cisto len dodrziavanie zasad a strava z domacich zdrojov.
Nuz a po druhe preto,lebo som pekne zacvakala fitnes trenerovi za tuto dietu,co drzim teraz+za ten L-carnitin,co ho pijem-je tiez z fitnes centra-nejaky silny. A drzim tuto dietu este len 1.tyzden,tak uvazujem,ze moje telo sa mozno este len prisposobuje na nove stravovanie a (ako svoje telo uz dobre poznam,ono nerado pusta krasne nazbierane tukove zasoby len-tak.:-) ) tak cakam,co bude 2.tyzden.zatial ako som pisala-ziadna slava! nuz ale skusila som aj tuto cestu,pretoze nist uz u mna nezaberalo.
Fakt gratulujem k tak nadhernemuubytku vahy a hlavne cm! Jasnacka ze nezalezi na vahe,ked cm idu dole!Ved ked ides po ulici,tak nemas na cele vahovy udaj,ale vidno prave tie cm! :-) tak aj ja sa pripajam ku gratulacii mariolky a fandim Norbiho updatu. Drzme si navzajom palce.:-)

maja05

kolibrik
wau§ to si schudla za 1 tyzden tym Norbiho updatom? to je skvele!!!gratulujeeem a nech sa dari pri skuskach!:-)

NIcolaa
a ides sa vydavat Ty,ci ides niekomu na svadbu? ja som raz schudla bielk.dietou za tyzden 4 kg,a ani som ju uplne nedrziavala v davkach-ale jedla som len to,co bolo povolene,ale jasnacka,ze jojo naskocilo spat:-)ale chapm,ak to potrebujes ako jednorazovku-myslim,ze pohoda,nech sa dari

43

mariolka a aj sa meriaš?lebo ja som teda v cm dala dolu užasne 8cm v pase .podla mna ani nie je doležite kolko kg zhodiš ale kolko cm.a ked cvičiš tak o to viac,lebo svalovina je ovela ťažšia ako tuk,čiže na vahe to vobec nemusiš dlho poznať.
ja sa musim ešte do toho cvičenia prinutiť,to je moja slabina posledny rok.pred tym som bola v posilovni stale este aj na zumbu som chodila aj na orientalne tance.to bolo super.nechapem ako možem byt taka leniva teraz.stale sa vyhovaram,že teraz nemam čas.

mariolka12

no ja som pred mesiacom zacala chodit na to cvicenie dvakrat do tyzdna a zacala som tak lepsie stravovat a namiesto schudnutia som kilo pribrala:( ale za posledny tyzden som tak kilo schudla a uz som taka nabudena na to cvicenie aj chudnutie ze mi je uplne jedno ze to bude trvat aj rok dva hlavne ze sa budem tak vypracovavat chapes?tvarovat:-)5,5 kila je uplne super to blahozelam aj ja sa budem snazit podla norbiho stravovat:)

43

v pondelok bude presne mesiac.schudla som 5,5kg.
ten chlieb aj cestoviny a vslatne všetky mučne jedla,ktore tam predavaju su skupny 1,čo znamena,že možeš jest cely den od 6 hod do 22,00 hod.
a zloženie ti povedia aj tam v obchode alebo najdeš na nete.je tam nahrada rastlinnych bielkovin,čiže sa z neho tak nepribera a velmi lahko je stravitelny aj chlieb aj vsetko ostatne a tak isto cukor je všade nahradeny sladidlom na prirodnej baze ako je stevia alebo vyťažky z ovocia.v to obchode najdeš naozaj velky vyber aj sladkeho aj slaneho.ja osobne si tam kupujem aj muku a pečiem z nej doma aj s nou varim.dcera ta byva v bratislave tak si stravu objenava od nich na cely den aj s kamoškami,tak ma po probleme,že kam večer utekat este na nakup a varit.a nie je obezna ani tlsta,je chudučka ,ale mala problemy tiež s naduvanim a tato strava jej velmi vyhovuje a hlavne s ajej ači tiež že si nemusi davat pozor na sladke.

mariolka12

hej mam to blizucko a este jeden mam myslim ak ho nezrusili po ceste do prace:) neviem som celkom nechapala ze co tam take maju tak ma to ani nenapadlo nejak som sa tym nezaoberala ale tak ked vravis pojdem sa urcite pozriet:)a to ked jes ten Nchlieb tak ho mozes aj poobede?ze je to take zlozenie?
hej no clovek zacne chudnut chce schudnut rychlo tak zacne vsemozne diety a potom sa len zamota a po diete prejeda a stale dokola...
hlavne keby sa to uz pohlo aj ked mi je jasne ze ked budem napxavat sladkostami tak to nepojde a tiez pohyboovat sa musim viac..ty si uz vlastne kolko schudla?od kedy to dodrziavas?

43

mariolka,to nemysliš važne?a to ta nikdy nezlakalo sa tam ist aspon pozrieť?
ja keby som to mala pod nosom ,tak som tam už davno,mna odradzalo len to,že musim tam cestovať aspon raz do týždna.ale už som si zvykla a zase nemam to až tak strašne daleko ,tak si urobim aspon vždy taky maly vylet -:)
ja mam tiež zdravotne problemy a tiež som aj vdaka nim pribrala ale aj ine okolonosti.a zase musim povedať že som si to aj sama porobila so všetkymi tymi dietami a jojo efektami.ked som s avydavala /velmi davno/tak som mala 60kg a vtedy som začala mať pocit,že by som so sebou mala niečo robit,do vtedy ma to ani nenapadlo,bola som so sebou spokojna.
a tak sa to aj začalo,prva dieta,prvy jojo efekt a od vtedy som vlastne šlapala na dietach až som sa vykrmila skoro na 100KG!

mariolka12

43 noo praveze ten obchodik mam asi dve minutky z domu:)tak dakujem pojdem sa tam pozriet a uvidim ze co a ako, od dnes idem tvrdo na to lebo uz si nemam poriadne co obliect tazko sa mi chodi ...mam 89kg pri 168co je vela, pred zdravotnymi probl. som mala 68..aj vtedy som xcela xudnut:)to s tymy ranajkami mas pravdu ja som to tiez tak mala ze som nejedla lebo mi ani nechutilo a teraz nejdem z domu kym sa nenajem, ono je to asi hlavne o zvyku...kolibrik drzim palce na skusky nech uz mas za tym a gratulujem k ubytku