Podme chudnut! Uz naozaj

Príspevok v téme: Podme chudnut! Uz naozaj
mariolka12

Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!

maja05

43
cauko,z som tam volala,ale povedali mi,ze postovne stoji od 7-9 eur! ufff,ved taku cenu za postovne som este nikdy nepocula!tak to si teda nemozem asi dovolit,skoda:-( a pytala som sa ,ze ci neexistuje online internetovy obchod na nakup tych vyrobkov,tak mi povedala,ze nie,ale dik za snahu

43

tak dufam,že ti to pomôže.objednať si možeš aj chlebik ,maju tam jeden druh taky trvanlivejši ,je nakrajany.tie čerstvo upečene myslim neposielaju.

maja05

43,
vdaka za to cislo,aj to pomoze:-)
Vies,rozmyslala som,ze hoci by som len tu musku a struhanku a pdo.od nich objednavala,aby som aj zdravsie varila.Lebo vsade dnes len clovek cita o tom,ze ta muka a cukor ake su nezdrave. Tak este raz dik.

43

Ahojte!
ja nemam link na on line predaj veru ale mam zakaznicke čislo ,kde si možeš zavolať a povedia ti akym sposobom si to možeš ty objednat a ked im daš link tak oni ti pošlu aj cennik alebo ti ho možem ja prefotit a poslat.
ja len viem,že kamošky z oravy si to objednavaju z predajne neviem či z nitry teraz alebo od kial,opytam sa ich a napišem potom.
a tu je čislo na infolinku ich:
0917 789 789

Nicolla

Tak čaute všetky baby!:-))
Tak mám veľa ohlasov na tú mliečnu diétu, ale keďže je jojo efekt zaručený, tak som sa rozhodla, že budem jesť delenú stravu, ako som písala,chcem žiť zdravo a nakopli ste ma, nech to trvá aj rok, ale aby bol zaručený výsledok.. vydávať sa nejdem..:-)) baby teším sa s vami, ako vám to ide, ja celý týždeň rozmýšľam, čo by bolo najlepšie a kedže ja nevarím, tak tá delená strava je asi vhodná.. mám ju odskúšanú,takže no problem. zajtra je môj posledný deň a od pondelka začínam tvrdo bojovať!:-)

mariolka12

veru ten sport maji robi svoje ale ja verim ze som hlavne urobila nieco prospesne pre seba a fakt ma to bavilo...inak baby normalne sa tesim aj z vas ked vam to ide tak to motivuje aj mna...a este sme aj vyhrali tak mam dvojitu radost:)))
nikolka ak potrebujes rychlo schudnut do siat tak to neni az taky zly napad len aby ti to neublizilo predsa len...ale ja by som to asi tiez tak riesila..

maja05

43,nasla som mapu s predajnami Updatu na SR-posielam link-ale pokryte maju len juzne Slovensko,cize od nas na sto honov daleko
-chem Ta poprosit,nenasla som nikde na nete online predaj,nemas nahodou adresu alebo link na online predaj?dik

43

majka,ja som tiež tak mala trenera pred 4 rokmi super som schudla,tak s adrž a hlavne nestracaj vieru -:))pojde to,neboj

a keby si sa predsa len rozhodla pre toho Norbiho,tak oni zasielaju aj na dobierku suche potraviny a tie "mokre" nepotrebuješ od nich.