priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

drnda

pozri on vie že zavolaš ty, preto ti nezavolá on, vždy to tak bolo, že? že si ty nevydržala? Tak teraz si povedz že sa chceš presvedčiť či sme mali pravdu. On sa ti určite ozve, aj ked ta nechá dosť dlho čakať, ale len preto, aby zistil čo sa deje, bude sa potrebovať ubezpečiť o tom či ho máš rada a dobre si premysli ako budeš reagovať

drnda

motyliatko, naozaj si narazila na ten typ chlapov, ktorí tú svoju nosia na rukách, ale len kým ju nenamotajú, akonáhle zistia, že bez neho nemožeš žiť, vyjde na povrch jeho pravá tvár, sú to manipulátori a ty si na tej ceste po ktorej ak budeš pokračovať, bude z teba o pár rokov chudera, ktorá pre toho svojho obetuje aj seba a stále bude zle, ked sa trochu spamataš zas ti prejaví lásku a tak dokola bude s tebou nechutne manipulovať, no veľa šťastia...

ccc

a len tak mimochodom nechceš ho ospravedlňovať, ale nerobíš nič iné, len ho ospravedlňuješ ! je vidno, že ho máš fakt rada

drnda

ale to nemusiš byt vobec ty na vine, ludia sa vyvíjajú, menia, m ožno len prišiel na to, že by chcel mať ešte nejaký čas slobodu, nechce byt viazaný, stačilo, že niečo videl, čital, nejaký kamoš mu niečo povedal, aj ty by si urobila chybu, keby si sa už teraz viazala, uži si život, nebrán sa spoznať viac mužov, budeš to neskôr lutovať, a vobec na nehrn do važneho vztahu s niekým kto nevie čo chce - to sú najhorší

ccc

ty si mu na to vôbec nemusela dať podnet! nehľadaj chybu len v sebe. možno usúdil, že už ťa má tak omotanú okolo prsta, že môže konečne prejaviť svoju pravú tvár..
vzťah dvoch ľudí sa proste vyvíja v určitých intervaloch..
bez ohľadu na to, ako ti pomáha, milujúci človek si k druhému nesmie dovoliť to, čo on k tebe ! nie o tom je láska,veď ty začínaš popierať sama seba a chceš robiť všetko, len aby on bol spokojný! a to nie je dobre !sama seba dávaš do podradenej pozície voči nemu.

motyliatko

ano mam strach..bojim sa ze sa rozideme..a uvedomujem si x jeho dobrych vlastnosti..ale aj kilo neznesitelnych..nechcem rozchod chcem klapajuci vztah..a hlavne aby sa ku mne spraval dobre..Nejdem ho ospravdlnovat,ale chcem povedat ze takyto ku mne nie je bezne,iba v hadke alebo ked nieco nie je podla neho a jemu na tom zalezi a ide ho rozhodit..Inak je dobry,starostlivy,obetavy..ked som bola chora lietal okolo mna o tretej v noci..a ked som mala skuskove,pomahal mi s projektami do rana.. Viete mi niekto povedal co viedlo podla vas k tomu ze sa tak zmenil,resp.ze k tym dobrym vlastnostiam znocoho nic pridal aj to ze je hruby a drsny?Mozno by to pomohlo keby som prisla na to preco..Ano pisali ste mi ze si ma nevazi..ok,viem..Ale preco to zacalo?Nedala som mu na to podnet,aspon o tom neviem :((..

ccc

veď ti to radíme celý večer, neboj sa ukázať aj ty, že sa z neho nezblázniš !
to je jediná cesta,ako sa môžeš k niečomu dopracovať! a ajtaj sa ti to nemusí podariť, pretože keď jeho ľahostajnosť k tebe dosiahla už určitý bod, môžeš sa aj zblázniť a nezískaš nič,chápeš ?ale v tom prípade to znamená to, že ťa má úplne v paži,bolo by to nepríjemné zistenie, ale môžeš kľudne za tým urobiť bodku a ísť ďalej, len už preboha nenechaj zo seba robiť handru, lebo KLAMEŠ SAMA SEBA, tým, že si nahováraš, že ťa ľúbi

kakaovnik

ja mam sice jednu nohu choru a druhu drevenu, ale sibat chodim a aj budem chodit, si zozeniem v najhorsom pripade nejake tacky v ktorych budem nosit vysibane vajcia. Energiu mi dodava moja oskvarkova strudla, pomaha aj na depresiu, skus to motyliatko.