priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

natalia222

Ccc,ja som zažívala s mojim ex presne to isté čo ty. Výstupy v strede mesta, nadávky,že som k..., keď mi len kamarát napísal sms,tresnutie dverami a scény pred našimi. To bol psychopat. Choréééé...Máme to obe za sebou. Jupííííííí

motyliatko

no len on nema ano kde splasit ten novy objav,lebo dva dni v tyzdni som ja u neho a jeho segra mi vzdy len rozprava ako pekne o mne hovori,aky je ku mne dobry a tak..Co je..pokial nie je takyto..A do mobilov si chodime navzajom hocikedy,nemame taknosti,takze tot urcite nehrozi.. Ja si skor myslim ze si ma uz tak nevazi..A velmi by som chcela aby si ma vazil a nebral ma ako stereotyp..:(((A neviem ako ho mam k tomu "donutit"..

drnda

motyliatko,po 3 rokoch každému chlapovi ide baba, ktorá je taká ako ty poriadne na nervy-všetko už na tebe pozná, ničím ho neprekvapíš, čo povie to urobíš a ty si naivne myslíš že to je dobré. Omyl!!!Začni žiť, chod bez neho von, prihlás sa na nejaký krúžok...len nesed doma a zbožne nanho nekukaj! Ak sa zmeníš - potom ho začneš znova zaujímať

natalia222

Je mi ľúto ,že ti to musím napísať,ale podľa mňa ťa už naozaj neľúbi.Alebo proste prišlo to obdobie,ktoré zažíva veľa párov,že prežívate stereotyp a odcudzili ste sa jeden druhému, alebo aspoň ty jemu Začni odznova,Moja. A bez neho!!!

ccc

motyliatko, ja ťa veľmi dobre chápem, tiež som nebola taká, ako som teraz..
bola som ako ty, a poviem ti, že som sa nedopracovala nikam,iba tam, že môj ex-priateľ,kt.som nikdy nepodviedla a bol môj prvý, nezačal na mňa na ulici ziapať, že som ku..a.A po tomto a podobných situáciách som si povedala, že DOSŤ
ľudia, keď chcú byť spolu si musia vážiť jeden druhého a on si ťa podľa mňa už neváži,prepáč..
a nemyslím, že má inú, aj keď môže mať a takto by možno chcel vyprovokovať rozchod? neviem,ale V ŽIADNOM PRÍPADE, nenechaj takto so sebou mávať, lebo to nikam nevedie, jedine k tomu, že si ešte prestaneš vážiť sama seba, a to je podľa mňa ešte horšie, ako ho poslať do čerta

motyliatko

no a dnes sme sa pohadali a este som mu nenapisala a ani nemam moc chut..no a on si mysli ze ja mu napisem prva (lebo tesne pred odchodom jeho autobusu sme sa udobrili) a ja neviem co mam robit..Napisat mu,aj ked neviem ani co..Alebo nepisat vobec nech on sa uvedomi a napise prvy alebo co..

neviem

motýliatko, on nemusí byť sukničkár na to, aby sa zaľúbil ... ale ved Ty ho poznáš ... no dosť často sa toto stáva chlapom, od ktorých by si to najmenej čakala... mam na takéto skúsenosti vek, a smola, že už aj vlastné skúsenosti...