priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

motyliatko

no a kedze o poznam a on prvy nenapise,ani keby sa svet zrutil..tak kedy mu mam napisat?Inak diky za dobre tipy s tou lahostajnostou, vyuzijem ich..Kamoska mi radila,ze aby som sa mu neozvala aspon tyzden,ani nereagovala na pripadne sprsvy a telefonaty..ale myslim ze pri jeho povahe,by to zobral ako rozchod a k nicomu dobremu by to neviedlo..

ccc

a on ešte nevie, že má rešpektovať aj tvoj názor ??? nielen ty jeho ???A preto sa stebou háda ??? no prepáč, ale to je čo za človeka ??? to má byť prejav lásky??? motyliatko, prosímťa zobuď sa !!!

drnda

aby si ta niekto vážil to sa nedá k tomu donútit - to nie je jeho chyba ale tvoja, predstav si nejakého chudáka a nutil by ta aby si si ho vážila, to je hrozný nezmysel, a že nemáte tajnosti a dobre si to napísala teda ani taktnosti voči sebe to je tiež velikánska chyba. Nemyslela som prekvapenia typu upratané, navarená večera, nový pulover pre neho... myslela som iné prekvapka

motyliatko

ccc,natalia..ked mne je z toho hrozne..ked nam je super, je nam fakt super..ale ked nam je nanic tak to fakt stoji zato..A pritom som sa snazila urobit pre neho prve posledne..Mas pravdu,bol v tom aj stereotyp..ale uz sme zacali chodit na vylety a tak..Teda ja som chcela aj predtym ale on nie..vzdy sa mu pre nieco nechcelo..Zmenil sa potom ako sme mali tu krizu ze nevedel ci ma este lubi,no a potom prisiel ze hej.. U nas nie su nadavku,aj ked uz padlo aj to..ale mi povedal nieco ako:je mi stebou na ho.no..,dufam ze uz ku nam neprides,drz hubu,,nemam chut s tebou byt-mam ta plne zuby..a vseliake ine "vyznania"..

kakaovnik

baby, inak nasiel som dnes svoje kluce, dobre nie?

motyliatko >> nechces spravit trosku ziarlivu scenu ? pridem ta v pondelok vysibat mam novy korbac z mileticku, musis povedat dopredu, lebo ja sa pomaly pohybujem s protezou.

hm

no tak veru vyskusaj byt "nie ista". bud lahostajnejsia, viac zi svoj zivot bez neho a uvidis ako zareaguje. ak mu to nebude vadit, tak ta asi uz nema rad...

ccc

natalia 222 teraz je jupíííí, to vieš, že hej, ale predtým než som sa konečne rozhodla som zažívala hnusné chvíle, určite ako ty,ešte že už to máme za sebou,a sme silnejšie

ccc

presne tak, začni robiť nejaké aktivity bez neho, niečo si vymysli, hocičo,len nerob to všetko, čo chce on,lebo tak to len prehlbuješ jeho postoj k tebe..
jednoducho buď trošku mrcha, dá sa to v istých situáciách "naučiť"

motyliatko

drnda,ved vobec nevies aka som!prekvapujem ho stale..a praveze neurobim vsetko co povie!,preto su u nas stale zvady..