Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

motyliatko

on bol vzdy taky ze nikdy nechcel nic riesit..ma proste taku povahu..Ked ja jedna o drobnosti,tak sa nad to povznesiem,ale ked fakt treba nieco riesit a on nechce,tak je to hrozne..

motyliatko

rubi,ja uz mam teraz take nervy,ze sme odvcera "na ticho",to sa este nikdy nestalo,bud som sa este vecer,max.rano po hadke ozvala ja alebo on..Podla mna on sa este vacsmi nastval,lebo ked sme sa lucili boli sme uz "kvazi udobreni",teda uz sme sa nehadali,aj sme sa rozlucili aj ked mierne odmerane..A on povedal,ze "mu mam mapisat prva, ze on prvy nenapise,samozem stavit" (pre pochopenie:vzdy pisal ako prvy, raz jeden raz druhy..)Ja som mu na to nepovedala nic..Ale ma to nastvalo,ze si mysli ze mu na povel napisem..Tak asi cakal ze mu napisem vcera a ja nic..

ccc

ano, Rubi, tým , že to skúsi nič nestratí,ja som si ťa nestihla prečítať,lebo ma naštvalo ako sa k nej správa(to, čo motýlik opisovala)

Rubi

A este sa chcem spytat to bol vzdy takyto?Cele tri roky ze nic nechcel riesit?Je to v jeho povahe alebo sa naraz tak zmenil ze nezaujem o vsetko?

Rubi

CCC snad by mohla este skusit to co jej radim ak ho mozna strata jej lasky neprinuti k zmene tak potom uz nic.Vies ona darmo mu povie ze bude koniec on si mozno fakt mysli ze to aj tak nespravi tak sere na vsetko ale treba spravit razny krok a chalan bude veeeeeelmi nemilo prekvapeny.

motyliatko

ccc,mas pravdu s tym ze neriesi nejaky konkretny problem..lebo aj ked sa nejako moc pohadame a ja sa chcem o tom porozpravat,a sa pohadame tak ja sa snazim riesot to co sa stalo ale on zacne vytahovat vsetko mozne co s tym ani nesuvisi.Ako vcera,hovorila som mu ze sa mi nepaci jeho spravanie ku mne a on zacal uplne o niecom inom..

ccc

motýlik sorry,ale je to jeden nevyrovnaný, zakomplexovaný, frustrovaný,egocentrický,ješitný slaboch.vykašli sa na neho, nezaslôži si ťa, máš na oveľa viac

pol

a mozno je to len vo vasich povahach. ty si na neho moc naviazana a on xe zase mat aj klud a cas pre seba. iste, povies ze mu ho predsa davas, ale on xe viac. je to proste samotarskejsi typ a to ze prve roky to bolo inak bolo sposobene prvotnym ohnom. teraz ked vychladol uz s tebou nexe byt stale axe mat klud. ma ta rad stale ale nexe uz byt tak casto s tebou. musis sa s tym asi zmierit, kazdy sme iny a potrebujeme inak dlhy cas s partnerom

Rubi

Motyliatko mne to pripomina moj pripad my ked sme mali to zle obdobie tak bol tiez taky ze nechce sa o tom rozpravat,nechce nic riesit atd...
Tak som si vypla mobil na 2 dni nech chlapec zisti ake to je zit bezomna no a samozrejme ze som ho na to neupozornila tak bol dost prekvapeny ze sa mi nevie dovolat ze co sa to deje a potom mi vravel ze doma cele 2 dni prereval ze sa to nedalo vydrzat a uvedomil si ze bezomna zit nevie.On sa tiez vie tak zatat jak ten tvoj.Vtedy treba chlapa nechat nech sa uvedomi nic ho neprosit nic nasilu neriesit ale urob toto s tym mobilom a uvidis jak sa chlapec preberie,ked ta lubi tak to bude prenho riadne studena sprcha.No ale predtym mu este napis do sms toto co som ti pisala predtym ze proste ty si sa snazila on sa nechce tak je koniec a potom vypnes mobil aspon na den to vydrz a pojde sa urcite zblaznit ;-))

motyliatko

ja som mu povedala ze si moze vybrat z 2 moznosti, 1.bud sa budeme snazit alebo 2.viac nepohnem pre nas vztah ani prstom.A ze ak si vyberie druhu moznost,tak potom nerucim za to kam ten vztah takym stylom dospeje,ked sa nikto nebude snazit..A on povedal ze on si nic vyberat nebude,ze potrebujem stale nieco riesit a robit haloo,ze vsak vsetko sa samo spravi.. Len akosi sa to za toho pomaly pol roka moc nespravilo..