priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

drnda

a on ta nepríde vyšibať? Dohodni sa s kakaovníkom a strávte spolu pekný den, aspon uvidíš, že existujú aj normálni chalani a že sa s kakovníkom nasmeješ, za to ti ručím

biba54

Motyl...uvedomujes si ako rozmyslas?"Ak mu nezavolam, bude to brat ako rozchod...k nicomu dobremu by to neviedlo..."Tak Ty len preto, aby to on nejako zle nebral cela sa trasies volat mu.A nie je to nahodou len Tvoj strach, ze uz k Tebe neciti to co pred tym?Ved inak by predsa to, ze sa neozves nemohol povazovat za rozchod, mal by zaujem ON s Tebou hovorit.A este nieco-ten slovnik, co voci Tebe pouziva svedci o jeho dost nizkej urovni prepac..

motyliatko

viem ze mate pravdu,ale viem aj to ze by som chcela urobit este nieco aby sa jeho spravanie vratilo do starych kolaji..Predtym bol dobry,neviem ci spadol na hlavu alebo co a je mi to jedno..ale som aby si ma zacal vazit..aby si uvedomil ze nie som tu za kazdych okolnosti..Poradte mi ako sa mam spravat aby som to docielila..

ccc

ty sa mu neozývaj, ale keď sa ozve on nehádaj sa s ním, ani nebuď veľmi odmeraná, ani veľmi šťastná, buď taká neutrálna a uvidíš, ako sa zachová a keď sa ti neozve, tak čo ?Čo to znamená ? vieš čo,nechceš to náhodou zistiť,aký má postoj k tebe ? myslím, že by si mala, pomohlo by ti to

drnda

to čo si opísala je sila, ty by si to vedela niekomu povedať koho máš rada? No určite máš pre neho nejaké ospravedlnenie

ccc

moja, to, že tebe je s ním super, bohužiaľ neznamená, že aj jemu je super s tebou,sorry je to kruté, čo som napísala, ale keď sa chceš pohnúť dopredu, musíš posudzovať veci reálne a nie cez prizmu rúžových okuliarov