Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..
priatel zacina byt na mna zly...
proste, keď sa niekto chce hádať a ventilovať na druhom zámienku si vždy nájde, a keď si ju hľadá v tom, že nie je schopný tolerovať základné prejavy osobnosti na tom druhom, tak nie je ďalej o čom, podľa mňa
Rubi,z časti s tebou súhlasím, ALE!!!
"na vine sú vždy dvaja" to neplatí až tak úplne.
môj ex, keď bol naštvaný v práci, alebo hocikde,napr.len taká blbosť, že skákal parkúr a kôň nešiel tak, ako chcel, už bol problém.A vtedy stačilo, že som sa na neho pozrela, tak ako on nechcel, al.zasmiala, keď to on nečakal a už to išlo.Myslíš, že to bola moja chyba? ja si myslím, že nie.A napriek tomu si dovolím povedať, že ma miloval, ale toto znášať? byť v permanentnom strese, lebo nevieš, čo mu preletelo cez nos a nevieš kedy na teba zasa vybuchne ? mňa to veľmi stresovalo, a rozprávali sme sa o tom veľa krát, stále potom uznal, že to bola chyba, že som si to nezaslúžila, ale o nejaký čas sa to stalo znova...
a ja si myslím, že motýlik je takto nejako na tom
No ja som si precitala vsetky prispevky k tejto teme a poviem k tomu tolko ze mojho priatela napriklad vie neskutocne rozculit ked mu skacem do reci,potom je jak vymeneny a krici a zuri na mna.Tak ci nahodou vazne nema motylik nejaku vlastnost ktora ho vytaca a potom hovori aj veci ktore by nemal.Lebo ja fakt neviem ci by som do rana rysovala projekty s clovekom keby som ho nelubila.Ona pise ze ked je dobre tak ju obskakuje a naco by to robil keby ju nemal rad?Chlap sa nebude v takych veciach len tak premahat.Ja to vidim na zaklade vlastnej skusenosti troska inak.Nevravim ze je chyba v motylikovi to vobec nie ale tie hadky musia mat nejaku pricinu a na vine su vzdy dvaja nie?Lebo ked mu ona odporuje tak mozno to nerobi prijatelnym sposobom.Je totiz rozdiel ked dakomu povies normalne kludne svoj protichodny nazor ako ked mu to vykricis alebo sa zacnes vadit pre to.To potom jasne ze zle vezme a ked sa furt vadite tak pohat trpezlivosti preteka a on sa sprava tak ako sa sprava.Proste si myslim ze tie hadky vas vztah nicia a on je potom zurivy jak pes ked mu furt odporujes.Ja by som navrhla spolu si sadnut a povedat si co ma na tom druhom vytaca a potom popracovat na tom aby sme tieto zle vlastnosti co najviac zredukovali.Teba nieco na nom vytaca a jeho evidentne tiez a toto by si mala zistit ze co to je.Kazdy ma nejake zle vastnosti takze tak treba premyslat.My sme s frajerom takymto sposobom krizu zazehnali a tiez to bolo obdobie ked sme sa len vadili.Proste uz viem co na mne nema rad a tak sa sakramensky snazim nerobit to a on takisto.
díky,aj tebe dobrú noc
ozaj, ale s tým lístočkom a bohynou čo si napísla sa mi páčilo, tak asi to už zabalíme, čo povieš? dobrú noc
mala som známeho povahou ako tvoj, rozišiel sa s babenkou, ktorá robila všetko čo chcel a správal sa k nej otrasne, zoznámil sa s babou, ktorá ho dala do laty, nemohol ani pípnuť, ale lieči to tak, že ju na každom kroku podvádza
drnda, všimla si si, že už si píšeme len my dve ? motýliatko to asi nevydržalo... škoda
presne tak, keď rozdýcha ten šok,že ty si sa mu neozvala prvá ozve sa ti.mužská ješitnosť mu nedovolí neozvať sa tak toho sa neboj
je to tak, ako napísala drnda.on si na tebe bude stále niečo dokazovať..a ty budeš ako lístoček zmietaný vo vetre,keď sa zle vyspí, a bohyňa keď sa vyspí dobre,alebo bude nadržaný.A neskôr už budeš len ten nešťastný lístoček, ktorý bude stále čakať vietor aj keď vonku bude svietiť slnko.TO CHCEŠ?