Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

motyliatko

rubi,to je tazka otazka.Za toho pol roka,nam bolo aj dobre,aj super..jasne..ale aj sme sa hadali.Sme spolu zhrauba 3-4dni do tyzdna a sme schponi sa 3 dni pohadat,sice za za hodinu udobrit,ale ten sram tam uz je..,a jeden den mat bez hadky..Tvoja otazka je velmi tazka..ked nam je spolu krasne,nevymenila by som ho za nikohu na svete,chcela by som s nim vtedy prezit cely zivot..ked sa pozeram,ked ja ku mne starostlivy a dobre,viem ze ho lubim a chcem..A viem to aj ked su drovne hadky..Ale ked sa pohadame strasne alebo ked je na mna zly a neustucivy a uraza ma..vtedy viem ze ho lubim ale nechcem a nedokazem s nim zit,a mam vtedy pocit ze nechcem ani ineho,ale chcem aby on sam bol iny..Viem ze ho dokazem tolerovat,lebo my dvaja sme strasne rozdielni,ale viem ze aj ze niektore vlastnosti (resp.sposoby spravania)tolerovat nechcem a nedokazem.. Aj ked nie vzdy vsetko co povie,aj urobi,niekedy nieco zadre ze sabude spravat tak a atk..a napokon ustupi,napr.nedavno sme mali ist na vylet,vlakom,on je z vedlajsieho mesta,pre neho by bolo jedno ci nastupi v ich meste a lebo v mojom,lebo mu vlaky na obidva smery isli v ten isty cas..Ale keby ze nastupi u seba,museli by sme ist na skorsi vlak,lebo ten druhy bol iccko a tie u nich nestoja..A kebyze ideme od nas,mohlo by som o vyse hodinu dlhsie spat,kym jemu to mohlo byt jedno,lebo oba spoje od neho ci tam alebo tam isli o tolkej istej..Ked som mu to povedala,zacal po mne kricat,ze co vymyslam ze on nepojde od nas ale od nich,ze jeho to nezaujima,nebude sa o tom bavit a tak..Dobre.V zaujme nehadania sa,som to nekomentovala.To bolo rano.A vecer mi sam od seba napisal,ze aby sme isli od nas,ze aby som sa dlhsie vyspala,ze on pride.. Je to preto tazke rozhodnut sa..

drnda

a už moja posledná rada - ak sa ozve, žiadny plač, žiadna lútosť, uplne pokojne mu povedz, že to nebolo ono pre teba a že chceš byť nejaký čas sama a aj ked ta bude niekam volať bud velmi zdržanlivá

drnda

1.a prečo ti vadí, že jemu by nevadilo keby ste sa rozišli? môže ťa to trochu štvať, ale na to sa vykašli.
2.človek sa môže stať tak ako napr. od cigariet závislý aj od iného človeka a ty si od neho závislá, tak počítaj s tým, že chvílu to potrvá, kym si od tej "drogy" odvykneš, ale nech ta teší to, že smeruješ bez neho k lešpiemu životu.
3.stojace auto neotočíš (t.j. neriešenie problémov) ale ked ideš hoci aj pomaly alebo dozadu už sa niekam dostaneš

moniqa87

motylietko... ja som si dala tu robotu aby som si to tu pekne vsetko precitala a vidim, ze je to vazne zle... a skus si prosim ta predstavit ako by si dokazala zit s clovekom, ktory nechce nic riesit, skus si to predstavit v buducnosti, nechcem byt na teba zla, ale to co tu opisujes mi pripada uz ako zaciatok konca... a ver mi, ze inaksej cesty ako to vyriesit, nez rozhovorom nenajdes... a ak to nechce riesit on, tak uz nie je o com, nesnaz sa to riesit ani ty a ak mu na vztahu naozaj nezalezi, tak sa to skonci akosi samo... ale samozrejme len ty vies presne ako to v tom vasom vztahu je, tak je to na tvojom uvazeni, my co ti tu teraz radime, do toho tak hlboko vidiet nemozme, tak sa hlavne spoliehaj na seba a bud realisticka... prajem ti vela stastia do zivota

Rubi

Motyliatko musis si polozit zakladnu otazku ci si s nim stastna ci za ten polrok co mate krizu vam bolo vobec dobre.A potom ci je to muz s ktorym by si chcela zostarnut.A podla toho sa zariadit.Si schopna tolerovat jeho povahy,prijat ho takeho aky je alebo uz dalej nevladzes a len sa trapis?Lebo ked uz nie je tym muzom bez ktoreho nevies zit a ked pri nom nemas pocit ze by si ho nevymenila za ziadneho ineho tak to potom nema cenu.

motyliatko

pol..ano je to aj povahami,on potrebuje viac slobody, ja menej..ale ja som proste typ,ze dokazem vela tolerovat ked ide niekto na mna podobrom,ale ked si to vyzaduje hrubostou a drsnostou,tak ma to akurat vytaca a moja chapavost je v haji..Na druhej strane,potrebujem sa citit milovana..nech ma slobody kolko chce,ale nech mi prejavuje lasku,ale ked aj lieta a este ked tuzim po nejakom prejave laske a on prevraca ocami,tak je to fakt super..(Aj ked su chvile,ked je on hyperpritulny,ci normalne vtedy ziram.Ale je to malokedy.)..

ccc

ale ajtak si myslím, že to nemá cenu...,pretože o čom to je,keď mu bude hroziť, že ju stratí, tak bude sekať dobrotu..keď si bude trošku istý, tak bude taký ako je teraz..motýlik si musí odpovedať na to, či jej to stojí za to...mne osobne by to nestálo,ale to už je na jej uvážení!!
A ako byť s mužom, ktorý NECHCE NIČ RIEŠIŤ!!? to má čo znamenať??!ON JEJ UBLIŽUJE, a ešte sa mu veličenstvu o tom ani nechce rozprávať??!TO ČO SI ON O SEBE MYSLÍ???

motyliatko

len teraz mam proste pocit,ze uz aj keby sa rozideme,tak si povzdychne a ide dalej..ze ani by ho to moc nerozhadzalo..aspon z jeho rozpravania a spravania..Neviem co citi vo vnutri ale tak sa prezentuje..