Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..
priatel zacina byt na mna zly...
Motýlik, a ako sa správajú tvoji rodičia k sebe, tiež sú na seba hrubí a necitliví? Ak si myslíš, že hrubé správanie je normálne vo vťahu dvoch ľudí, tak sa veľmi mýliš. Ak sa takto k sebe správajú, ako sa budú správať k nim ich deti, ktoré to vidia od malička a myslia si že je to asi normálne. Potom sa tak budú správať aj k ostatným ľuďom.
Ale ty si nemyslíš , že hrubé správanie je normálne. Veľa krát som sa čudovala, ak som nechtiac počúvala partiu mladých ľudí ako sa správajú , že tie dievčatá im to dovolia, aby im chlapec povedal, že drž p..., drž hubu, ic do p... a pod. Nechápem , ako môže dievča chodiť s takým chlapcom, ktorý ma hrubé správanie k nej, viete mi to babenky vysvetliť?
moc mi vase prispevky pomohli,citim sa ako magor,ze stale opakujem to iste..Nie neospravedlnujem ho,neda sa to ospravedlnit,len sa snazim prist na pricinu..Je to ako ked sa vam pokazi auto,mozte ho hodit do srotu,alebo opravovat doblba,ak je vase oblubene,ale neoravite ho ani za svet,ked nepridete na to,preco nefunguje a ktora sucastka je na nic..
nejde o to byt raz za cas obetavy, alebo raz za cas neprekonazelne uzasny k polovicke... to vie byt kazdy... ale vo vztahu ide o to sa tomu druhemu uplne odovzdat a obetovat sa navzajom a nie stale len jeden, myslim, ze nedokazes pozriet pravde do oci a uvedomit si ze je uz davno koniec
ccc,ja viem ze mas pravdu,ja nemam ruzove okuliare,uz davno nie..tvrde je ze ja si to vsetko uvedomujem co mi pisete..ze je to tak..V srdci ale viem ze ho mam rada,ze sme spolu prezili x peknych chvil za tie tri roky a nie som si ista ci som uz dostatocne silna,aby som niesla aj to riziko,ze to skonci..Akosi mam stale v sebe tu "blbost-sama proti sebe",ze odjakziva sa snazim vztah napravovat do poslednej chvile ako ho zrucat,. Viem ze je to mozno hlupost..ze by som mala byt realistka,ale najhorsie je ze ja som..ale aj tak to akosi neviem skoncit..stale este by som chcela verit ze sa to napravi..lebo viem ze vie byt aj iny..laskavy,starostlivy a obetavy..aj ked nielen to staci..
stále ho len ospravedlňuješ,a hľadáš príčinu,ale ako ti to pomôže ?ON musí chcieť sa zmeniť!!!A ON EVIDENTNE NECHCE !!! dám ti radu :oddýchni si a ešte raz si prečítaj všetky príspevky,kľudne pomaly a zamysli sa nad nimi...Myslím si,že všetko, čo sa ti dalo poradiť ti už ľudia poradili a zvyšok je už len na tebe
lenze nejde o to co si on mysli, ze je normalne, ale o to co je naozaj normalne, nemoze sa k tebe chovat ako k handre
a mozno aj to ze chlap jeho sestry,sa k nej podla mna tiez sprava dost necitlivo,ale ona si z toho nic nerobi,nereaguje na to a berie to ako normal..tak on mozno nechape,ze preco ja to tiez neberem ako pohodu..
preboha motýlik, spametaj sa!!! "on len nechce nič riešiť" ale veď o čom je život, ak nie o problémoch a ich riešeniach ?ty chceš mať vedľa seba človeka, čo nechce riešiť ešte ani váš vzťah?? a čo potom ostatné veci???sorry som možno na teba hrubá, nemyslím to tak len ti chcem otvoriť oči,aby si nebola taká zaslepená,a pozerala sa na to aspoň trošku reálne, pretože mám pocit, že si milé inteligentné dievča
"vtip"je aj v tom podla mna,ze jeho kamarati sa spravaju k svojim polovickam rovnako (teraz myslim na to,ze nemaju problem byt k nim hrubi..),lebo oni su na verejnosti taki veeelki frajeri(ale ked dojde na lamanie chleba,tak su z nich mysky..,a nehovorim ze su to zli chalani,ale potrebuju sa prezentovat ako drsnaci ked su spolu)..On to doteraz nerobil..tak aj to moze mat na to vplyv..
jooooj... motyliatko, vlastne ani neviem co tu teraz riesime, evidentne je to velmi tazka kriza a z toho mala co viem ja z nej ani vychodiska niet :-(((( je to smutne, ale poviem ti jedno, po svete beha velmi vela skvelich chlapov co by ta do konca zivota aj na rukach nosila, tak sa radsej este po takom obzri ved si mlada