priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

motyliatko

nie je nasilny,on len nechce nic riesit,pretoze on tvrdi ze "nerozpravajme sa o tom,este sa nahodou pohadame a aj tak to nema zmysel sa o tom bavit.."Mam pocit ze ako predtym bol taky ze v hadke sa zatal a mlcal a bol schopny mlcat aj pol dna aj viac,tak teraz okrem toho mlcania uz aj zuri a sa neovlada..Co mi aj povedal,ze ked sa hadame on sa uz dostal do stadia ze sa nevie ovladat a preto mi hovori co mi hovori..

ccc

presne, on na teba zvaluje svoje poklesky,myslím si, že chlapec má z teba komplexy, z toho , že ho prevyšuješ intelektom atď.

motyliatko

ano,ja viem..ja netolerujem ked sa ku mne zle sprava a vzdy mu to poviem a dohadame sa lebo on si to neprizna,bud povie,ze to vobec nie je hrube ale normalne(co podla mna urcite nie je!) alebo ze je to moja chyba ze mi to povedal lebo som ho k tomu "vyprovokovala"aby mi to povedal..Povedala som mu ze ci ked ho raz "tak velmi vyprovokujem" ci ma bude mlatit alebo co?A on mi povedal ze nikdy by na zenu ruku nezdvihol..Ci viem ze je pravda,poznam ho..ale je to podobny priklad,zvalit na druheho svoje spravanie,resp.slova,lebo si to zasluzil..

ccc

motylik si v sleoej uličke,keď on nechce s tým nič robiť,a ty ho chceš,tak potom s ním buď!!!A toto všetko mu toleruj!!!A dúfaj,že raz bude lepšie!!! A ešte mi povedz:neudrel ťa niekedy ?

motyliatko

moniqa,viem ze sa daju veci riesit iba rozhovorom ale je to tazke..ked on nechce..Nehovorim ze sme nikdy nic rozhovorom neriesili..riesili..ale on to nerad..A hlavne da sa este rozpravat ked je pohoda o probleme,ale ked je hadka,tak on bud zuri,alebo mlci a ignoruje(a tvrdi ze on sa vtedy nehada,lebo on nic nehovori)..Mozno ked bude lepsia atmosfera,tak to pojde..ale neviem ci nam aj ten rozhovor by pomohol lebo my sme ich uz mali aspon 20..vzdy bolo chvilu dobre a potom znova..

dochodko

Ahoj motyliatko, ak je to tak, tak sa prekonaj a rozíď sa sním, keď sa takto chová teraz ako sa bude chovať v manželstve, ke´d mu dovolíš, aby sa k tebe surovo a hrubo správal. Bude si istý, že mu to dovolíš, a nebude si ´ta vážiť,
a ty sa sama seba nevážiš, ak mu dovolíš hrubosť? V prvom rade sa musíš sama seba vážiť a povedať si, že nie si najhoršia a že to jeho chovanie, nech už má akúkoľvek príčinu, mu tolerovať nebudeš. Bude ti ťažko, ale nikdy nedovoľ, aby sa k tebe niekto hrubo a sprosto správal.Ahoj.

motyliatko

drnda,nie nevola sa Vlado S. .A s tym stojacim autom som to nepochopila,ako si to myslela?
pol,nie nie je kozorozec,je vahy (co sa uplne na neho co sa tyka rozhodovania hodi)