Zapper - nazory, skusenosti

Príspevok v téme: Zapper - nazory, skusenosti
myopinion

ti co viete o co ide, pomaha to v niecom? ma to ucinnost, ci je to len odrb? a tiez tie veci okolo biorezonancie, naozaj to funguje? neviem sa rozhodnut, citala som k tomu milion veci a nie je to zrovna lacna terapia ak to ma byt len placebo alebo co. sice studujem odbor okolo fyziky,mediciny, ale neviem si na to urobit jednoznacny nazor. zvazujem tuto terapiu, ak mate niekto skusenosti, ci pomohlo alebo nie,podelte sa

Wendys

V rodině máme se zappery spoustu dobrých zkušeností, některé i né tak dobré, ale rozhodně to funguje. Na něco líp, na něco hůř a s něčím jsem nehnuli ani se zapperem.

Metoda je dobře popsaná například zde:
www.zapper-centrum.cz

Zkušenosti čerpáme většinou zde:
www.revoluce-v-leceni-nemoci.cz

Díky za info o Lakhovském, to pro mne novinka :-)
Na to se určitě podívám.

W.

peterfk

Tiez mam z toho zmiesany pocit, ze to moze narobit aj skody. Navyse, parazity sa mozu aj nespravne presunut, a paradoxne sa moze zhorsit. Ale pod dohladom odbornika, to moze byt dobra pomocka. I tak sa mi zda dost nasilna a neprirodzena.

eav

Ahojte. Chcem len upozorniť, na základe vlastných skúsenosti, pozor na Zapperovanie u ľudí čo majú problémy so svalmi. Ja mám ťažký tetanický syndróm a zapperovanie mi veľmi a na dlhodobo zhoršilo. Je pravda, že som frekvencie len triafala, podľa vlastného zváženia, ale fakt je, že ak človek netrafí, môže to byť aj veľmi nebezpečné.

mascha

H. Bláhová - česká znalkyňa tohto oboru, odporúča ako spoľahlivý prístroj SALVIA, sama hovorí,že jej poradci môžu ľudom nahovoriť hlúposti, plazmový generátor by mal ničiť patogény,len to by si sa nedoplatil...
čiže pri diagnostike by ti to mohlo pomôcť,ale zároveň s plnou peňaženkou,neviem v ktorom regione žiješ?

peterfk

Diky za video zo stream.cz. Je tam toho viac.
Mna niekto posielal uz na biorezonanciu... je to ono? To co bolo v tom videu, oberon, plazmovy generator, a tie pristroje, co sa chytaju za ruky a sluchatka, to je ta biorezonancia? Diky.

Je to ono?
www.biorezonancia-bratislava.sk

www.youtube.com

Je to ten zaper? Ci plazmovy generator? Aky je rozdiel medzi oberon, salvia, biorezonanciou, zaperom? Ide o tu istu vec? Ci ako? Som z toho magor.

petkopalko

asi pred 5timi rokmi sme chodili do Zapper centra na- akože liečbu a výsledok bol super - ale iba pre firmu - zarobili a my sme z toho mali prd.Žiadny výsledok - iba peňaženka bola chudšia.Takže im neverte tie bludy - sú to podvodníci