Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

O: hrozno
V: 8 fifi banánov, melón, datle
Teraz jem dehydratovane cviklove cipsy
Boli sme v zoo /chudata zvieratká/ a málo som jedla, uvedomila som si že musím jesť viac tukov keď kojim, dnes som kojila strašne veľa...no idem dať aj syr, lebo avokada nie sú zrelé.

evcca

daj potom vediet.
u nas dnes strasne fuci, a nici ma predstava, ze budeme zavreti vo vnutri, kedze je celkom slnecno.

GoFruit

Ja tu pristup k tomu oleju nemám a je hrozne drahý, bral ho aj muž čiže sa hneď minul. I keď sa mi naozaj zdalo že tá trocha robila zázraky. Ale ak je pravda čo hovorí RNG tak lugolov to spraví transdermalne. Navyše myslím že tých 150 mikrogr. Je málo, preto mi ten olej pripadá ako hrozné vyhadzovanie peňazí. No uvidí sa, keď odskusam lugolov.
Ja mám málo jedla....
R: 7dl OJ, sušené figy

evcca

ja chcem dokoncit kuru s tym olejom a podla vysledkov sa potom rozhodnem, ci prejdem na lugolov roztok. mam znamu v lekarni, tak sa jej spytam, ci to vie spravit.
r: smoothie-banany, jablkova stava a par cernic
o: uz mam pripraveny, bude cvikla, uhorka, kapustove listy a susene rajciny

evcca

cawte, ten odkaz o stitnej zlaze co si sem dala je zaujimavy, niektore veci som vedela, ale dost zaujimaveho som nasla aj tak.
ja som skusala kelp, aj riasy. teraz skusam ten olej.
dost sa tam odvolavaju na lugolov roztok.
ze vraj sa aj u nas pouzival v nemocniciach pred cca 15-20rokmi a potom vymizol.
pozerala som ho na slovenskych forach, vraj ho namiesa dobry lekarnik bez problemov, tak zvazujem.

GoFruit

O: hrozno melón
V: mango banán suš. figy granátové jablko
Surové dehydratovane cviklove cipsy
Kúštik chleba s ovcim syrom surovým. Šalát.
Jablko

evcca

ol: vyziva- rozmixovane jablka, banan a trochu pomarancovej stavy, neviem ako to ina nazvat, vyzera to ako to, cim nas krmila mama ked sme boli deti:-)
v: mrkva, uhorka, kapusta, rajciny, redka

evcca

ten film som nevidela, kuknem do muzovej zbierky, ci tam je, ked nie, tak skusim najst a pozriem.
bola som na nakupoch, som spokojna, mam vsetko.
r: banany a pomarancova stava
o: kopa zeleniny- uhorka, kalerab, mrkva, redkovky a rajciny a trochu cestovin- len som dzobla.

GoFruit

Mohli by sme si písať aj tipy na dobré knižky...myslím že sa to môže celkom hodiť do tejto témy...alebo filmy... Pochopili ste niekto film Celestinske proroctvo, ak ste ho videli? Mohol by mi ho niekto vysvetliť.