Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

evcca

spravila som smoothie bananove, to im chutilo, upiekla som spaldovy chlieb a dala nan avokadovu natierku- to tiez celkom ok. a skusila som tie uhorkove spagety- to len ochutnali. no mne to moooc chutilo a mala som to vcera aj naobed aj na veceru.
dnes uz nebudem cely den raw, pretoze som na obed mala krajec chleba domaceho s kapustovym salatom
a r: smoothie- jahodovo-bananovo-pomarancove.

GoFruit

Ahoj evcca ako dopadol víkend? Čo si nakoniec pripravia pre rodičov?
Pozrela som sa, je to novembrova z 2011. Ale v podstate v každom čísle píšu o pôrodoch tuším. Ja si ju kupujem len ked som na Svk.
Dnes som doteraz 100% surová.
Idem jesť mak práve a neviem ešte by som si dala niečo, tučné.
Pred chvíľou som mala hrach. Kúpila som kilo, ale je už starý...nie taký chutnucky, ale veľký tvrdý...a pritom sa mi pozdával. Čo už.
Ten lugol nebude, belgicko ho považuje za chemikáliu, tak sa sem nedá poslať. Na internete vôbec neviem nájsť kde by ho predávali, takže asi nikde. Úplne som sa naň namotala.

evcca

caw, mam ju doma, ale este som ju ani nestihla otavorit, nejak nebola nalada na casopis.
ja vcera r: pomarancova stava
des: med - prave cerstvo vytoceny
o: kapustovy salat
ol: orechy- kopa
v: susene rajciny, cerstve rajciny, kapusta, uhorky

GoFruit

R: sušené figy, melón
O: šalát (uhorky rajčiny nemcami reďkovky sušené rajčiny v oleji salatove listy, čínska kapusta paprika), pečené zemiaky, surové koziesyry trochu
V: melón, čerešne, marhule hrozno a 2 mangá
Teraz jem mak

Vo vitalite som čítala krásny článok o pôrode a praktizovani to skin to skin
Čítala si ho evcca? Je to tuším v aprílovej

GoFruit

O: ochutnala som z cuketovo šampiňónových cestovín s veganskou ovsenou smotanou
Ol: vodový melón
V: 8 dl šťavy zo šalátu žihľavy uhorky redkovych listov a mrkiev
Fifi banány 2
Teraz jem hrozno,

evcca

r: pomarancova stava a jablkova stava
o: uhorky, kapustove listy, redkovka, cibula, rajciny
ol: smoothie- banany a mango a jablkova stava
v: podobne ako obed plus susene rajciny
v2: este neviem, ale mam chut na mrkvu

GoFruit

Maros po prvé ja sa netvarim že budem žiť večne.
Po druhé, asi si človek ktorý zdravie nespája so stravou a myslí si že choroby dá zjavia ako blesk z jasného neba alebo sú genetické. Ja som aj vďaka skúsenostiam presvedčená že strava ovplyvňuje zdravie na 80%, ešte pohyb psychika spánok slnko životné prostredie.
Po tretie ja si nič neodopieram. Vďaka tejto strave má až naplo ke som prečítala tvoj príspevok čo máš doma, väčšinu veci by som do úst nedala ani za nič. Skrátka akceptuj že sú aj ľudia ktorí nejedia ako ty a cítia sa tak dobre. Ja tá nepresviedcam že máš jesť inak. Nerob to ani ty, a už duplovane nie v téme v ktorej ide o iné. Ďakujem