Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

epsi0

ja som zo stredného slovenska, v našom meste si ich dávajú robiť len krásavice ktoré sa snažia "preraziť" v ba.. a niektorí tunajší chalani sú z nich potom paf, no tí so zdravším rozumom ich aspoň teda naoko odsudzujú. jedna moja kamoška si ich dala urobiť, ale to len preto, že bola úplne plochá, ale je to ten typ baby, pre ktoré je najdôležitejšie, aké výsledky dosahuje v škole, stále sa iba učí, má stáleho priateľa už dosť rokov.. len mala zo seba predtým komplex, teraz už je v pohode. asi netreba veľmi škatuľkovať.

odpovedam

vemeno, neskatulkuj. Su aj zeny, ktore mali rakovinu prsnika, pripadne ine nadory. Cize to nie je o posadnuti samej sebou. Niektore to robia kvoli svojmu partnerovi, nie sebe. Keby sa dali chlapom zvacsovat penisy, verim tomu, ze by to bola jedna z najvyhladavanejsich plastickych operacii...

Vemeno

Wara,

ked si da zena silikon, znamena to, ze je posadnuta sama sebou. Este som nepocul, ze by nejaky muz chcel od zeny, aby si dala silikony.

odpovedam

samo, podla toho, co tu pises, tak to fakt vyzera tak, ze hlavne kriterium, ktore mas ohladom zien, sa toci okolo prs. Inak by ti to bolo jedno a nehladel by si na vyzor, ako sa tu ohanas... so silikonmi neznamena hned nenormalna...

Vemeno

Vcera davali zaujimavu uputavku na sutaz Miss. Fakt , ze tie zeny, skor deti sa predavali, ako na stredovekom trhu. Otrcali rite a kozy=clovek by povedal, ze je v kravine a vybera si plemennu kravu.

Wara

vieš to že poznáš len ženy so silikonmi, bude tým, že jediné čo si na ženách všímaš sú prsia a keby si sa začal zaujímať aj o niečo viac, a nielen o sex, určite by si stretol aj normálnu ženu

Wara

vieš to že poznáš len ženy so silikonmi, bude tým, že jediné čo si na ženách všímaš sú prsia a keby si sa začal zaujímať aj o niečo viac, a nielen o sex, určite by si stretol aj normálnu ženu

Wara

hmmmmmmm

wara uuplne s tebou suhlasím :)