Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

epsi0

veď je to super, som rada že sú chalani, ktorí to považujú za niečo čo ide proti prirodzenosti. ja som do dvadsiatky tiež bola peroxidová, bielila som si zuby, používala samoopaľovák.. ale teraz sa už snažím byť čo najviac natural, samozrejme vždy dobre upravená, ale aby som sa trošku odlišovala od toho stáda dlhovlasých dlhonechtých umelých slečien..

lionesssssss

beskyd, tá tvoja povestná nenávisť k bratislavským dievčatám.

Buď si istý, že mňa by si na tom Považskom hrade nerozoznal od tých čo si tam stretol a pravdupovediam, no kľudne tam mohli byť aj bratislavčanky, nie? :D

v živote som nemala umelé nechty, vlasy som si začala trocha zosvetľovať až po dvadsiatke, nikdy by som si ich nepredĺžila, prsia mám pravé, obočie si nedávam farbiť, a pod. a čudu sa svete, bývam v Bratislave, a aj som sa tu narodila :)

šamo

tak pacia sa mi vlasy hlavne take jemne, hladucke, take ako jemna latka, hodvab a pod. cisto umyte. ale nie s cvokmi potom uz radsej kratke ako dlhe. a ked uz chce mat silou mocou dlhe tak nech si ich necha narast sak trocha trpezlivosti a ma ich vlastne.

jaaa83

s tymi napojenymi vlasmi to je tak,ze chlapi to asi najprv zrali,"ze ake pekne vlasy"-(nemohli vediet,ze je to umele,do kym sa toho nedotkli)no postupne uz asi prichadzaju na to,ze to nie su skutocne vlasy.asi ked to zacne kritizovat kazdy chlap,tak sa toho mozno vzdaju :D,lenze potom uz bude neskoro,lebo od tych umelych im vypadaju skutocne a budu to musiet nosit :(

šamo

no ved to si aj ja myslim. ziadny chalan netuzi po zene co ma pazury ako indicky fakir. tym zase nechcem povedat ze sa zena nema sprchovat alebo holit a tak lebo to je vec hygieny a to je nieco ine.

šamo

osobne si myslim, ze nie som urcite vynimka. ved tak sa medzi sebou rozpravame, sak pocujem aj mojich kamosov ako sa vyjadruju o babach. a tie cvoky vo vlasoch, to je fakt nechutne. sak si predstav, ze by si bola na rande s takym chalanom. bolo by ti to prijemne? mne to pride ako nejake take umele monstrum, nejaky vesmirny robot co je poskladany z roznych suciastok aby sa podobal na cloveka.
sak ale kaslite na to co si myslim ja, zite nadalej v iluzii ze chalanom sa to paci. ale nechceli by ste ich pocut ked to komentuju.

beskyd

podla toho kde:) cim vacsie mesto s komerciou zdegenerovanym obyvatelstvom, tym je sanca najst prirodzenu zenu mensia. a to nie je len o prsiach, ale o celkovom vyzore. v BA je uz v podstate kazda umela od vlasov po umele nechty na nohach. ale napriklad vcera som bol na vylete na povazskom hrade a len cestou hore z povazskeho podhradia som videl 3 pariky, chalani s peknymi prirodzenymi slovenskymi babami, vysmiatymi, veselymi, sice som ich prsia neskumal ale pravdepodobnost vzhlaodm k ich vyzoru ze by mali silikony je dost blizka nule:) takze treba si len zaplatit cestovny listok pani..

epsi0

ja ťa asi chápem, ale nevedela som, že naozaj existujú chlapi, čo majú takýto názor, milo ma to prekvapuje :-) neboj sa, určite je kopa takých báb po akých túžiš, také pre ktoré nie je prvoradé, či vyzerajú dokonalo ako barbie.. ozaj a vnímaš tak aj napr. umelé nechty, alebo predĺžené vlasy?