Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

šamo

uz to pisem neviem kolky krat ze sa mi pacia prirodzene baby. a naozaj mi je zle - to sorry, ked to niekoho uraza - ked som s babou, ona chce sex a ja sa dozviem, ze ma silikony. jednoducho mi to prestane fungovat. neviem ako to mam este napisat. mam skratka apocit, ze som s vypchatou umelou ancou a nie s normalnou zivou a prirodzenou bytostou. a mile krasne a upravene, nemyslite si, ze chlapi su z tych umelych ceckov naozaj posrati. ved som chalan a mam plno kamaratov. tak velmi dobre viem ako sa o babach rozpravaju. do oci ich mozno aj pochvalia, iha, ake mas kozy, ukaz, ci su pevne a tak. alebo - no co, uz to mas za sebou, tak daj omakat.. a tie baby kludne daju. a nehovorte mi, ze ja sa stykam len s primitivkami, chodia na vs, celkom dobre sa ucia, alebo poznam aj mamine kamaratky, tiez niektore to uz maju za sebou. na oko su akoze upravene, take kultivovane -teda tie starsie, ale aj tak sa ich cely zivot toci o tom aby boli stale dokonale a sleduju si kazdy pupacik a vypadnuty vlas. moja mama je napr. stale vesela a je s nou zabava aj sa s nou da dobre pokecat. ja som mozno kritickejsi ako ona lebo ona ako zena je tolerantnejsia. ona sa nestara ze jej jedna kamaratka tiez chodi na jednu kliniku a stale ju niecim napichavaju, nekaze jej aby sa na to vykaslala, ale stale ju riesi, lebo ta kamaratka sa jej stale s niecim stazuje, stale ma nejake problemy. je to skratka taky tip co si nevie najst v zivote pevnu podu. neviem ako by som to inak vyjadril. jednoducho si myslim ze prilis ked sa niekto sustreduje na svoje telo a jeho upravy ale tym neprirodzenym sposobom teda nie stravou a sportom, ale plastikou a tak, tak takemu cloveku v zivote nieco urcite chyba. dovera v seba sameho a v to ze je dobry taky aky je. no uz som sa zakecal uz je to asi aj nezrozumitelne co som napisal.

odpovedam

napisal, ze silikonove zeny su fuj, ze mu je z nich na bliti, ze sa s takou nemieni ani cez net bavi... ked toto nie su podla teba urazky, tak si to precitaj cele. Je ine vyjadrit nazor slusne a ine dakoho zhadzovat.

Preto pisem, nech zacne od seba. Nebyt taky kriticky a skatulkujuci. Je to dobre mienena rada. Lebo ak po nom idu len take, tak aj on musi davat iste signaly, ze pritiahne prave isty typ zien.

epsi0

ináč presne to sem už prišlo, že niektorí chlapi sa už dosť napozerali zväčšených pŕs, keď už ich má toľko žien, takže ich možno silikónové prsia už ani nevzrušujú.. nie? :-)

epsi0

odpovedam,

veď šamo len napísal, že nechce babu čo má silikóny, prečo by mal zmeniť zmýšľanie?? ak sa tebe na chlapoch nepáči plešina, tiež by si asi mala zmeniť zmýšľanie? má proste svoj názor, že nechce vypchatú ženu, tak si nemyslím, že mu to niekto vyhovorí

jaaa83

šamo:neboj,isto natrafis aj na peknu bez silikonov :) a odcudzovat to nema vyznam,ved nech si robia,co chcu,je to ich telo.ja som z ke a poznam dost zien a viem iba o dvoch plus o jednej,co si to chce dat urobit.

odpovedam

samo, ocividne vies o zmyslani zien len od chlapov ;-). Urcite by som neriskovala svoj zivot a nesla pod noz len preto, aby mi ine zeny zavideli ;-)

Zmen svoje zmyslanie a mozno si ta vsimnu i zeny, ktore povazujes za normalne. To, ze sa tebe silikony nepacia neznamena, ze vsetky zeny, co si ich dali, su slepice. Si netolerantny a uprimne, nechcela by som chlapa, ktory ponizuje zeny len na zaklade ich prs. Zenies veci do extremu: Bud je baba prirodzena, stihla a stara sa o seba, alebo je to zmachlena, vypatlana "silikonka". akoby nic medzitym neexistovalo...

wurva

som z bratislavy, nemam silikony, mam Becka, ktore by som si zvacsit nedala (ak neratam pripad ako rakovina alebo nejaka operacia co suvisi so zdravim), ak sa niekomu nepacim preto, ze nemam velke prsia, potom nemam zaujem sa takemu cloveku pacit, nemam umele vlasy, ani mihalnice, ani ziadnu plastiku... a nikoho so silikonmi a (cisto estetickymi) plastikami nepoznam... mozno to bude tym, ze som asi prilis mlada, alebo neviem..mam 20...a rozhodne si myslim, ze ide z vysokej casti o to prostredie, v ktorom sa clovek pohybuje... ked chodi pravidelne po diskotekach, po stripkluboch, po roznych pochybnych baroch...ake zeny sa tam daju stretnut? no myslim ze jedine tie umele...a to podla mna nie je ich jedina vada.. kazdy kto tu prispieva ma v niecom samozrejme pravdu... ide ako inak o uhol pohladu...su ludia, ktori chcu velke prsia, bezohladu na to, ci ide o silikony, alebo nie... a zase su aj ludia, ktori davaju prednost prirodzenosti...nemyslim si, ze je o com sa hadat..

šamo

to je jasne ze tie co to maju uz za sebou budu tvrtit svoje a budu to obhajovat. ja si myslim ze jediny dovod moze byt naozaj rakovina ked napriklad zene ten prsnik zoberu alebo povedzme ich ma velmi velke a musi si ich dat zmensit kvoli chrbtici. ale v inych pripadoch je to blbost. aj ked ma len bradavky,ale su jej vlastne, tak je to krajsie a prirodzenejsie ako napumpovane.

Dada8

dala by som si ch iba v pripade ak by som o tie male prišla kvoli rakovine, alebo od prirody by som bola plocha ako chlap, alebo ak by som tam mala iba ovisnutu kožu :-). Inak nevidim dovod davať si zvačšovať male prsia, ved take su podla mna krajšie ako velke

Wara

mnohe zeny si davaju zvacsit prsia nie preto, ze by boli lacne, zlatokopky, chceli ich potom vystavovat vsetkym a vsade, su aj take,
ale augmentaciu si davaju robit aj normalne zeny, mlade, starsie, vydate, slobodne, aj zeny s piatimi detmi, ktore ziju niekde v zapadakove, takze nechapem preco to tak strasne odsudzujete