v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
vieš to že poznáš len ženy so silikonmi, bude tým, že jediné čo si na ženách všímaš sú prsia a keby si sa začal zaujímať aj o niečo viac, a nielen o sex, určite by si stretol aj normálnu ženu
samo, pretoze na chlapov nie je vyvijany taky tlak ako na zeny. V prvom rade je to zena, od ktorej sa ocakava, ze bude vyzerat dobre. Vacsina chlapov chce peknu zenu. Kolki si aj preto vyberaju hlavne mlade? Aby dlho mladymi a peknymi aj vyzerali. to nie je o tom, ze zenam drbe. to je o tom, ze pocuju bavit sa niektorych chlaopov o tom, ze velke prsia su rajcovne. Tak aby sa necitili ponizene, daju si silikony.
Ine si davaju silikony po prekonanej rakovine prsnika, ine po kojeni, dalsie dostanu poukaz od priatela apod. Vobec to nemusia byt slepice. jednoducho sa im viac pacia upravene prsia. presne tak, ako sa niektorym zenam pacia oholeni chlapi a druhym nie. Zato este nebudem zhadzovat chlapa, ktori nesplna moje kriteria. Proste hladaj inde alebo zmen nieco na sebe, aby po tebe sli ine...
myslim ze je stale v piestanoch. neni pravda ze len baby z blavy maju silikony. poznam jednu zo samorina, dalsiu z BB a tuto z piestan. a viem ze je toho plno sak to robia ako na beziacom pase. mne to pripada ako ked v slepacej farme cistia kurence a balia ich do tych pytlikov. tiez ich tak nacancaju a ide jedno kura za druhym. aj tie silikony a plasticke upravy to je tiez nieco podobne. jedna ako druha. co ale nemozem pochopit preco tak drbe hlavne babam. vobec nepoznam chalana ktory by bol ochotny spravit zo seba takeho pajaca.
ta z piestan asi uz zije v blave, ked ma tiez silikony :D
samo, pacis sa mi :-D
ano som z blavy. ale nedavno som sa zoznamil s jednou z piestan a tiez mala silikony. nie som paranoidny ale ked vidim aky je rozdiel medzi tymi originos babami a tymi poprerabanymi, tak fak take nieco vedla seba mat nechcem. take baby si komplikuju zivot este su len mlade co budu robit ked zostarnu to budu potom preteky s casom! nemam zajem chcem zit normalny zdravy zivot, venovat sa sportu prirode a tak. mam dost kamaratov a co to tak sledujem tak maju taky isty nazor ako ja. silikonky chcu tak nanajvys vyskusat ale nemaju zaujem o dlhodoby vztah. ja to nepotrebujem ani skusat mal som par v rukach a skor ma to znechucuje ked viem ze je tam vnutri nejaka gebuzina.
šamo:jedno velke plus!keby som bola muzom,zmyslala by som rovnako ako ty.neviem odkial to si,ale tipujem z okoli BA,lebo tu na vychode najdes v pohode zenu bez silikonov..:)
toto je ten franco nero:
a toto je ta jeho zena:
keventertainment.files.wordpress.com
a tu su spolu:
12:40 to si pekne napisal .... az na tu prvu vetu s ktorou nesuhlasim
nebud paranoidny :)