Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

šamo

jasne ze na niektorych babach to hned vidis ze maju silikony. daju si vystrih po vaginu a podla moznosti aj vtedy ked vonku snezi, na to rozopnutu bundu a vyrazia do ulic. no tak mrknem sa na nu a hned si pomyslim. sak si predstav ze by chalani chodili s umelymi klackami a rozrazali by s nimi vzduch :D

šamo

joo nemas nahodou tiez nejake silikony? lebo davas dost blbu otazku. jasne ze mi zalezi na tom aka ta baba je a nie na prvom dojme aj ked najskor ma musi nejako zaujat to je jasne. a mozem ti povedat ze ta vcerajsia bola na prvy pohlad fakt kocka ale seriem na to ze dobre vyzera. nepotrebujem babu co riesi svoj problem silikonmi.

Maoam

Lulu: :DDD, ale pritom Slovenky su v priemere celkom pekne zeny, takze o to absurdnejsie to je, vylepsovat sa vobec nepotrebuju,teda väcsina z nich nie, ale to uz bude cele o inom si myslim

skor by to chcelo naliat trocha rozumu do hlavy

Lulu2011

Maoam - zalezi od priority, viem si predstavit, ze kopec z nich ani neje, aby si na to nasetrili, ked pracujes v BA tak sa da nasetrit, no a chirurgovia plastickí to je jasne, to je zlata baňa...poslem moje dieta toto studovat, nech je za vodou :)

Maoam

Lulu, si vezmi, kolko milionov vyryzuju na tych OP-kach, liposukciach, vyhladzovaniach vrasok, napichovani pier, OP nosov ;DDD

uzasny biznis, ale zaujimave, ze vraj 'chudobne' Slovensko, ale na toto ludia maju :DDDDDDDDD

Joo

nie šamo ja baby neomakavam ja "omakavam" ,ako spravna zena vas :-))
...ale tebe asi staci prvy dojem pri hodnoteni zien

Lulu2011

maoam - tak to hej, my tu chudobni na vychode sme celkom v celku :D :D treba prist na vychod hladat baby, alebo na nejaku dedinu robotnice, tie nemaju cas sa "skraslovat"

tie klipsy verim, ze nastvali, bud rad, ze ti to neostalo v ruke :D