Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

silviinka

ja si tiez myslim ze ti dost zalezi na vyzore zien a prave preto sa ti casto pritrafi aj taka so silikonmi ..umelu nechces, ale urcite chces aby bola aspon trocha pekna..s tou poslednou si si urcite aj preto zacal..takze skus tak nejako uplne zmenit obzory na ine typy zien, mozno to pomoze..
inak tiez si myslim ze cim viac na zapad tym viac silikonov..mozno som lne nevsimava ale u nas na vychode nepoznam snad ani ziadnu ktora ich ma

šamo

ja sa nechcem robit mudry sak mam len 21 rokov ale za tym si stojim ze prirodzena baba ma u mna ovela viac bodov ako prerobena. teraz neopisujte take kraviny ze napriklad je niektora skareda ako opica, lebo takych bab je naozaj strasne malo. ked sa baba o seba stara, myslim teda tym sposobom, ze ma cistu plet, ciste vlasy a slusny uces, ze cvici aby bola pruzna a hlavne zdrava a nie drzi odtucnovacky a srackove diety aby sa zbavila sadla z prejedania, tak s takou babou sa urcite chalan lepsie citi ako s vyfintenou silikonkou. to len baby si myslia ze kazdy chalan tuzi po umelej vymalovanej opici. moj fotrik hovori, ze nema rad namalovane baby preto, lebo clovek ide do postele s jednou a z postele s druhou :-).
a zas ma neberte za slovo ze neznasam ani sminky a podobne somarinky ale tiez nie kilo pudru na tvari ze pod tym nevidim ako ta baba vlastne naozaj vyzera. a este ked je to kilo pudru na vyrazkach, tak to staci, to prcham. baby sa neprerabaju kvoli chlapom ale kvoli sebe aby si navzajom zavideli.

Dada8

Ja silikony nemam :-) a ani po nich netužim. Mam ich sice male ale som rada že su male. Naprekažaju mi pri spani, behani, a pači sa mi to viacej ako tie vačšie, napr c,d... to by som veru nechcela mať na rudi :-) Takže su aj take baby čo nemaju a ani nechcu :)

xxxxxxxxxxxx

ja nepoznam ziadnu zenu so silikonami ale to bude asi tym ze som zo zapadakova a nie z BA :-D tu dokonca si ani tie vlasy nepredluzuju baby iba ked maju svadbu :) kamosky o tom ale rozpravaju ale nemaju peniaze mozno preto :)

Wara

vemeno

no tak to si este asi v ziadnej ambulancii plastickeho chirurga nebol
a nemyslim si, ze zeny s implantatmi su zaujate sami sebou, jednoducho sa chcu pacit, chcu mat vyssie sebavedomie, chcu byt spokojne sami so sebou
vacsina zien to robi kvoli sebe, ale najdu sa aj take kde ich partner je iniciatorom zakroku

odpovedam

nepocula som o dost efektivnom a zdraviu neskodnom zvacsovani penisu. Ale nehadam sa, plasticku chirugiu nesledujem. nemyslim, ze to tie zeny robia pre seba. Podla mna si to len nahovaraju. v prvom rade sa chcu pacit inym. Cize to robia kvoli inym ludom. 70 % zien si dava silikony kvoli partnerovi. keby ich prsia predsa nik nevidel, je im to jedno a zvacsovanie by nemalo zmysel. Je to to iste, ako ked chlap ma komplexy z maleho prirodzenia...

Lulu2011

samozrejme, ze niekto nepochopi, ked baba vyslovene trpi, ze sa narodila uplne plocha a cely zivot si z nej robili srandu prave ti muzi, takze ja plastiku vnimam aj ako skvalitnenie zivota u niekoho

co mi pride uplne zbytocne su plastiky krasnych prs napr. B nevytahanych a natrieskanych na D-E, to je uz skoda, nie je platika, ako plastika

Vemeno

Wara,

poznam vela ludi, ktori si zacali s dievcatom bez silikonov. A pred 20 rokmi to bolo 100% zien. A vydali sa.

Vemeno

Odpovedam,

preco myslis, ze sa neda operaciou zvacsovat penis? ANo, je mozno jedno percento zien so silikonmi, ktore pouzivaju silikon, ako protezu, ale 99% to robi kvoli sebe a tomu, ze zavidi ostatnym zenam. Ved keby zena chcela aby ju posudzovali podla niecoho ineho , ako koz, tak si silikony neda urobit.

Wara

poznam viacero mladych zien, o ktore predtym nikto ani nezakopol a potom, ked si dali upravit nos, prsia, alebo zmenili na sebe cokolvek ine, co nebolo pekne, zrazu mali o nich viaceri zaujem, takze sa tu nehrajte na matku Terezu, ako vam vobec nezalezi na krase, lebo vzdy, ked si hladas partnera je to o vzajomnych sympatiach, ved ktori z vas si kedy zacal s nie zrovna peknym dievcatom, tento svet je prilis povrchny na to aby sme mohli byt spokojny so vsetkym co nam zivot nadelil,
takze ked niekto nie je pekny, je iba na smiech a ked to zmeni je zase len "umely", takze kto je potom povrchny