Najdem babu bez silikonov?

Príspevok v téme: Najdem babu bez silikonov?
šamo

v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!

šamo

raz som cital jeden rozhovor s talianskym hercom vola sa franco nero. to bol idol mojej maminy. on bol vraj kedysi velky krasavec. no a on sa ozenil tusim s anglickou hereckou ta zase bola strasne skareda. a su spolu uz dlho a ziju stastne a hoci si mohol vybrat medzi najkrajsimi zenami tak dal prednost tejto. asi vie preco to spravil. ze asi ta krasa nie je vsetko.

šamo

to som si mohol mysliet ze trafene husi zagagaju. ano, vadi mi aj prerobeny nos a odsaty tuk. ale nevadi mi vysportovana baba, zdrava a sebavedoma. a stastna s tym co jej priroda dala. lebo s takou babou je fajn na svete. je s nou zabava lebo je spokojna a nevymysla stale nejake upravy namiesto toho aby sa venovala niecomu co ma v zivote ozaj zmysel. ja si nemyslim ze som narocny ved take baby su. ma taku moj brat aj jeden kamarat. ale vcelku ich je dost malo.

Magy

šamo - mas moje najhlbsie sympatie!!!
bohuzial, umelost vladne svetu, umele prsia, umele sladidla, umele emocie, svety (rozumej virtualne). je to na palicu, prirodzenost dnes najdes hadam len v nejakej zapadnutej dedine v tibete alebo amazonskej dzungli.

odpovedam

tak sa zamysli aj ty, ako sa spravas k zenam a ake signaly k nim vysielas, ked sa na teba lepia iba take ;-)

vies, ako sa vravi: v akom rybniku lovis, take ryby chytis...