v poslednom case vsetky baby co som s nimi bol maju silikony. tak to ja fakt teda nemusim nemam zajem. ja neviem ci este je vobec nejaka mlada baba bez silikonov s normalnymi kozami aj ked su male to mi je jedno ale su prave do prdele! by som rad vedel ci by bolo babe jedno keby som nemal svoj penis ale umely klacek. sa nad tym uz trocha zamyslite do prcic! kebyze chcem silikony tak si kupim gumovu ancu. chcem normalnu pravu babu made in original!!!
Najdem babu bez silikonov?
silikony sa ani mne nepacia...ved to sa neda porovnavat s prirodnymi prsiami... :)
ako urcite su umele prsia velke minus...
ja dúfam, že ten silikónový trend sa raz zastaví. neviem, kde by to skončilo, keby sme sa celý prerábali a upravovali podľa nejakej nezmyselnej šablóny.
miluška:no chlapec zabil-pacia sa mu mini prsia...zlate od neho..:)
ja mám silikóny už siedmy rok a práve sa chystám ich vyhodiť. neviem, ako to bude vyzerať, ale už som rozhodnutá. nikdy som sa nezmierila s tým, že mám v sebe niečo cudzie. a môj muž, hoci keď sme sa zoznámili vedel, že mám silikóny, mi stále dáva najavo, že bude radšej, keď sa ich zbavím. ľutujem tú chvíľu, kedy som sa pre to rozhodla, ale už sa stalo. tiež to bolo kvôli tomu, že som mala nulky a bola som presvedčená, že takú ma nikto nebude chcieť. môžem povedať, že to bolo drsné precitnutie, keď som zistila, že môjmu mužovi sa páčia mini-prsia. ale nie kvôli nemu idú von, predovšetkým to chcem ja.
No lutujem cloveka, ktoremu dokaze vylepsit sebavedomie silikonovy balon. Je to take nechutne, ze az. Osobne by som sa citil velmi trapne, keby som mal nieco take davat na oci inym.
teda samo, aky cerstvy vietor si tu na fore narobil. mam radost, vidim to rovnako.
chapem ze si nasraty, ale mozno by som mierne ubral na tej agresivite voci 'vylepsenym' zenam. najdes tu temy, z ktorych sa dozvies, ze nie vzdy je za umelymi kozickami marnivost alebo klasicke zenske vrtochy. niekedy je to jediny sposob ako zvysit padnute sebavedomie. moze to byt mila, prijemna deva, len so svojimi nedobehnutymi jednotkami ma stale vycitky a sama si pripada malo zenska. a zena, ktora sama sebe pripada malo zenska, neposobi prilis sexi ani na ostatnych. to jej nemozes mat za zle. ano, asi by som ju tiez nechcel, ale dokazem pochopit, ze sa tak rozhodla a na nejake utoky by teda nemal byt dovod.
ani by som sa nebal, ze percento 'vylepsenych' zien je prilis vysoke. to vylepsovanie je dost drahe, nemoze si to kazda dovolit. tych prirodzenych bude este dost. treba tomu verit. ved co ine nam aj zostava, nie? :)
Bolo by to velmi zaujimave.No nie?
mliecko, ja nemam nic na sebe umele a ani malovat sa nemusim, ale keby sa toto stalo, tak tiez by som bola zarastena :DD
Občas sa tak zamyslim že ako by to vyzeralo keby prišla doba a nikto by nemal na skrašlovanie,holenie sa a podobnych procedur.
Poniektore by sme boli horšie ako muži/zarasteny.
Raz rozpravala jedna kočka.Dala som si silikony,zväčšit pery,odstranit tuk.A už nebudem robit nič na sebe.Pretože chcem byt PRIRODZENE PEKNA :DDDDD
to je blbost. aj v blave je plno bab bez. bude to tym, v akych kruhoch sa pohybujes ;) a toto tu je podla mna inzerat, aby ti pisali tie co nemaju